ANNONS

Fredag 20 februari

/

Efter två nära-döden-dagar i sängen var jag på fötter och åkte till jobbet. Vi har så sjukt mycket att göra trots att det är vår officiella dö-period. Jag håller på med en minikatalog av vårt nya märke, Räder, som har extremt fina produkter. Dock rör det sig om flera tusen och vi plockar det vi tror kommer fungera i Sverige.

IMG_5516

Ska lägga upp en del av dom på vår hemsida under helgen tänkte jag. I will let you know.

Det låg för övrigt ett paket och väntade när jag kom på morgonen. Ännu en givmild läsare.

IMG_5555

Tack Ewa! Det kommer bli så roligt att få ge alla barn små presenter!

Efter knäckebrödslunchen åkte jag in till Jenny. Nu har det gått 14 dagar och slutresultatet av mina fillers skulle undersökas och eventuellt justeras till med lite mer.

Det värsta med att spruta sig i ansiktet är f o t o g r a f e r i n g e n. Alltså, dessa jefla närbilder…

IMG_5566

Jenny tyckte att hon behövde ”putsa” till mig lite grand och bad mig lägga mig i stolen. På med bedövningskräm.

IMG_5519

Efter det torkar hon rent och ritar med en vit penna exakt var hon ska sticka.

”Varför använder du vit penna?” frågade korkskallen hon som är van att plastikkirurger ritar med svart fet tuschpenna..

”För att vara schysst mot kunderna … inte så kul att gå härifrån med svarta märken..” svarade hon kolugnt utan att med minsta min visa vad hon tyckte om intelligensnivån på frågan.

IMG_5522

Sen var det dags för lite nåldyne-hambo.

IMG_5565

Det ser kanske ut som om jag lider men det gör inte ett dugg ont. Ligger hellre så här hela dagarna än går till tandläkaren.

IMG_5563

Poff, poff, färdig!

IMG_5562

Hatar det där jefla ljuset men håller inte på med en massa filtjer-tjafs. Kör den ärliga varianten.

Ut till bilen och tillbaka till finhooden.

IMG_5568

Just ja, det var några av er som frågade mig förra gången jag berättade om Jenny, om jag kunde ordna rabatt. Passade på att fråga och hon sa att ni kan få 10% på varje behandling men då måste ni uppge att ni kommer via mig, skitviktigt. Det är skitdåliga avanser i den här branschen så jag är glad för att jag kunde fixa lite grand åt er i alla fall! Jenny berättade för övrigt att ni är ett gäng som varit hos henne, kul, då vet ni nu hur bra hon är. En konsultation kostar ingenting och det är lika bra jag talar om att Jenny också är typen som säger nej om hon inte tycker att man behöver, eller om man är ute och hojar. 14 år på Akademikliniken har gjort henne till en av det bästa.

Talibanen skulle på tjejmiddag-bio-övernattning så jag körde över lite prylar till kompisen. Sen vidare till Bromma Blocks. In på Akaia. Tina sa härom dagen att de fått in några skitfina tunikor, varav en väry glittrig, så jag var tvungen att kolla. Jag förstod genast vilken av dom hon menade, hehe.

IMG_5570

Slängde på mig den och fick årets chock. Jag såg förjeeeflig ut i den! What the fuck, jag som passar i allt. Typ. Och den som var sååå snygg. Blev så ställd att jag glömde fota. Hittade däremot två andra varianter som jag passade finfint i!

IMG_5541
IMG_5543

Japp, nu när jag ska fylla vidriga 50 så får man ha leopard … har jag hört..

Jag köpte dom inte eftersom Tina inte var i butiken och jag får rabatt av henne. Väntar tills hon är där. Man är ju en Snål-Stina även om de inte var särskilt dyra. En fråga dock till er dock. Det fanns även långa klänningsvästar, eller vad man kallar dom för. Glömde fota, men kolla HÄR.  Om man har extremt fula ben och är typ 50, kan man ha en sån, och vad kan man ha på sig under istället för muff-shorts i så fall? Måste absolut ha på mig något som går ned till knäna.

Åkte hem och hittade det här utanför dörren. Använder aldrig den ingången men blivit hintad tidigare under dagen.

IMG_5544

Mina älsklingsblommor!

IMG_5583
IMG_5548

Det är ju tur att någon bryr sig om maken här hemma när somliga andra skiter i det..

Dessutom låg det här i påsen: 200 pennor till Guatemala!

IMG_5545

Jag älskar min alldeles egna jultomte, tack! ❤

Idag lördag. Jobba sig lite. Städa tråkiga utrymmen: skafferi, skåp och sånt skit. Blääk.

Sen ska jag umgås med några vill-inte-synas-i-bloggen-vänner.

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00