ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Good morning

Kenneth

Det var en gång en tant, som först inte var så jättemycket tant, som sa: “husdjur – kommer aldrig på fråga!”

Tiden gick och hon som med åren skulle bli en tant vek sig en aning efter mycket tjat, och plötsligt stod det en skål med fiskar i huset. De två fiskarna ynglade av sig och blev femtiofalt fler. Skålen jäste till ett jätteakvarium och husets fru förstod ingenting.

Efter många års tjat så gick hon-som-inte-ville-ha-husdjur med på att en liten dvärhamster fick flytta in. Noga undersökningar visade att just den djurarten inte skulle bli så långlivade. Bra för själen att inte fästa sig för mycket.

Plötsligt en vårdag 2014 förändrades världen för alltid. Hon som först inte var en tant, men som nu blivit jättemycket tant, gick och köpte en hund. Förvisso till dottern som flyttat hemifrån men den unge herrn skulle komma att vistas mycket med tanten.

Den fyrbenta odågan, som fick namnet Kenneth, bestämde sig dag ett för att han minsann skulle få kärringen på knä. Vart hon än går så är han 2 centimeter ifrån. Motståndet var hårt men vacker sommardag insåg gammelmatten att det var kört.

Hon som aldrig livet skulle ha hund-katt-eller annat, kan idag inte ens tänka sig att liv utan denna envisa, asjobbiga, intelligenta, fina, irriterande skithund.

Jag är så fucked.

IMG_7488

Good morning

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.