ANNONS

Dagens Guatemala-tack!

/

Jag mailade till Egmont, företaget som bland annat levererar 90% av alla bokmärken som säljs och Johan Steen, som är försäljningsansvarig, nappade utan tvekan och såg till att skicka upp flera tusen bokmärken. Även stora företag har hjärta!

IMG_5469

Sen kom några påsar med superfina nyckelringar och fingerfigurer från min kompis Anna på Teddykompaniet, Nordens ledande inom mjukisdjur. Då vet man att det är kvalitet..

IMG_5470

Och i morse hade brevbäraren lagt ett stort vadderat kuvert ovanpå vår brevlåda på jobbet. Från bloggläsare Camilla. Shitloads av glada gula ballonger! Oj vad jag tror att barnen kommer bli glada!

IMG_5468

Jag är helt överväldigad över responsens hos de företag jag vänt mig till. Nu avvaktar jag svar från Tempur (nackkuddar, sovmaskar till oss alla som åker), Tele2 (för att kunna surfa och uppdatera bloggen och Synoptiks Facebook utan att vi går i konkurs) och The Phonehouse (med hopp om att få en iPad Mini då det blir svårt att släpa med sig datorn, vi ska ju bland annat jobba vid ett sopberg under ett par dagar). En liten kamera har jag redan köpt för att kunna ta så många bilder som möjligt.

Håll nu tummar och tår för att de vill bidra.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00