Alla Hjärtans Dag 2015

Och finns det något större än kärleken till en hund?

IMG_1402

Well, det ska väl givetvis vara den till sina barn.

Maken? Ehh. Alla makar och makor är utbytbara, hehe.

 1. Guddan skriver:

  Amen to that!

 2. espana skriver:

  Wow, 3 stycken snyggisar! Ha en fortsatt skön lördagkväll, familjen!

 3. Britt skriver:

  Kärleken till barnbarnen är bland det starkaste jag upplevt. Jag har hund och barn, (naturligtvis barn eftersom jag har barnbarn). Jo, jag har en make också och han kommer kanske på 4:de plats ;). Men å andra sidan hade jag inte haft barn om jag inte haft honom. Hund hade jag väl haft utan honom. Vi varit gifta i snart 46 år och det är 52 år sedan vi träffades så nog är kärleken stark till honom också.

 4. AnnaG skriver:

  Härligt med någon som har 100% samma inställning.
  Barn, hund och make… I den ordningen.
  Hunden kallas dessutom lilla hjärtat rätt ofta, till makens förtret.
  Så idag är det hundens dag hos oss (barnen är utflugna vill jag tillägga).

 5. Som barnfri hundägare svara jag ett rungande NEJ på den frågan. Det hjärta som jag firar idag är min högt älskade storpudelkilles. Må det slå i många, många år ännu.
  Charlotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..