ANNONS

Tacksamhet

/

Igår hängde det en påse med insamlade glasögon på min ytterdörr. Mia, bloggläsare, har samlat ihop hela 43 par och jag är oändligt tacksam för det. Likaså för de bokmärken som hennes kompis lade i. TACK tjejer!

IMG_4996

Barnen kommer bli överlyckliga över alla småsaker jag har med mig!

IMG_4997

Och igår kom en låda från Ulrika och Annika. De äger ett företag som heter Lollipop och är grossister för hårsnoddar, ringar och annat skoj för småbarn, som de säljer till butiker. TACK tjejer för alla fina saker!

IMG_4964

Och TACK Marianne, som har haft en butik och nu kunde rota fram lite grejer som jag kan ta med.

IMG_4974

Och TACK till Annika som haft en barnbutik och nu skänker det hon har kvar av sina smågrejer!

IMG_5001

Tänk att det krävs så lite från oss för att göra andra lyckliga. Jag älskar att vi kan hjälpa dessa människor!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00