ANNONS

TACK Samsonite!

/

Som ni vet har Samsonite varit extremt generösa med att sponsra oss med resväskor som vi kan fylla med glasögon när vi åker till Guatemala med Synoptik och Optiker Utan Gränser/Vision For All, den 2 april för att hjälpa fattiga människor. Puh, lång mening där…

Vi har fått deras allra största väska, som väger noll och ingenting, vilket betyder att vi får med oss fler glasögon än vi räknat med. Dessa resväskor kommer hänga med varje år på dom här resorna och Synoptik är extremt tacksamma.

IMG_5041

Och jag ska hem och slänga vartenda handbagage jag har för jag kommer aldrig använda någon annan än den där lilla raringen! Så snygg, så lätt!

TACK Marianne på Samsonite, jag ska berätta det här för alla jag känner. Ni skapar verkligen skillnad.

Karma!

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00