ANNONS

Vissa dagar är roligare än andra och Samsonite is the företag of the year

/

Igår kom shitloads med bajssprejer så vi gjorde inget annat än packade hela dagen.

IMG_4626

Dessvärre fick vi bara ett fåtal av skosprejen och har ännu inte fått ett datum för leverans av den.

Ni är väry many som beställer, vilket jag är jätteglad över, keep going. Det här är den roligaste produkten jag sett på många år. Och det gör ju inte saken sämre att den funkar också. HÄR, om du har missat..

IMG_4625

Vi har fått in större flaskor med små fina halsband på! Smart att ha den större varianten i badrummet och den lilla i fickan/handväskan.

IMG_4627

Gick ned till Svanströms, som huserar i samma hus som oss, för att köpa mera vadderade kuvert. Där och då kom jag på att jag skulle tigga lite pennor till skolor i Guatemala. Dessvärre hade Tina, the väry big chääf, inte så många i lager men jag fick med mig 7 st 10-pack med engångsblyerts. Skitbra grejor.

IMG_4624

Däremot gav hon mig numret till BIC, tillverkaren. Jag gick upp och ringde men fick prata med en mindre charmig marknadsansvarig som inte var särskilt intresserad. Har någon av er kontakter? Om det ska vara blyerts så måste det vara så kallade engångsblyerts, annars måste vi ha med oss pennvässare och då tar det genast mer plats och det är ju glasögon vi ska ha med oss. Allt annat tänker jag ta i mitt bagage. Maila mig på mona@hemslojdsprodukter.se

Har funderat lite på det där med resväskor. I morgon ska jag spendera hela dagen på Synoptiks huvudkontor. Dels för att gå igenom resan den 2 april, men också för att packa glasögon. Vi 10-11 personer som ska åka, har blivit ombedda att ta med oss den största resväskan vi har.

Tänkte lite till sedan drog jag iväg ett tiggarmail till Samsonite. Döm om min förvåning när deras Nordic Marketing & Brand Manager, Marianne Selander, svarade att de gärna sponsrar oss med det! Jag var redo att göra en dubbel saltomortal av glädje men insåg att jag kommit upp i den åldern då man måste passa sig för lårbensbrott.

Snacka om ett generöst företag! Marianne frågade vilken färg vi vill ha och jag valde den här raringen till oss alla.

sams4599_01

Jag är så otroligt tacksam över det här och Synoptik blev jätteglada när jag mailade och berättade. Dessa väskor kommer alltså följa med vid varje resa de gör framöver.

Det jag för övrigt vill ta med mig är alltså pennor, bokmärken (har kontaktat Egmont som lovat att ställa upp), ballonger (har en bloggläsare som fixat en del men behöver fler men vet ej varifrån … änybody?) och så skulle jag så gärna, så gärna vilja ha med mig små söta hårspännen och dylikt men vet inte riktigt var jag kan få tag på det … någon?

Idag onsdag. Vi fortsätter med bajssprejspackning. Och så ska maken försöka få fram leveransdatum för tåbira-sprejen. Ni som har beställt den o c h annat, måste dessvärre vänta en stund till. F’låt.

51
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00