ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

November-december-januari – finally över

Jobbet & jag

Kenneth

Mässtider

Tre månader om året är jag världens sämsta mamma. Plus augusti. Då är det pop up-butik i Bromma Blocks som följs av tre veckors mässor i januari … och i augusti.

Jag är ingen bra människa över huvud taget under dessa månader. Enda behållningen är att få träffa er bloggläsare som kommer till mässorna och till Bromma Blocks.

Nu. Är. Det. Över.

And.I.Am.So.Happy!

IMG_4001

Maken är kvar i Norge då mässan slutar på söndag.

Rutinen i på Norgemässan är att jag alltid åker hem på torsdagen då mässan öppnar. Vi är ju ett gäng svenska utställare där och några av oss står i närheten av varandra. Som VäxboLin t ex. Ägs av Hanna och Jakob. Sjukt roliga. Anna, som är den blonda, har ett företag tillsammans med sin man, som säljer smide. Våra “konkurrenter” men vi är vänner.

IMG_4016

De blir alltid klara med sin monter före oss och varje mässa hittar vi på hyss. Denna gång hängde jag upp en av våra svarta handdukar med Dalahästar på, mitt ibland deras linhanddukar. Kolla översta raden till vänster.

IMG_4003

I normala fall brukar det ta några minuter för Hanna och Jakob att hitta våra hyss, men igår dröjde det till de skulle visa några av deras kunder handdukar. Jag hörde ända bort till min monter hur de garvade. Var tvungen att kuta dit och fota när Hanna tog ned den.

IMG_4004

Jag hade fått i uppdrag av en läsare att leta efter en speciell mugg på mässan, men hur jag än gick monter för monter, kunde jag inte hitta den. Däremot dessa, som vi sålde förut. Nu med nya skitroliga texter. Det här är Mona, vår norska kollega som vi har känt i flera år.

IMG_4006
IMG_4007

Knallade vidare och hittade en massa annat fint. Påsk från Näsgränsgården.

IMG_4008
IMG_4009
IMG_4010
IMG_4012

Den här mässan är hälften så stor som Formex i Stockholm med sina ca 450 utställare i 4 hallar.

IMG_4014
IMG_4013

Hängde lite till i Hanna och Jakobs monter. Stickade lite.

IMG_4021

Haha, inte så troligt va?! Det är Hannas stickning men erkänn att det ser bra ut!

Pricka 14.30 tog jag mina väskor och drog. Fort som fan. Råkade dock sätta mig på tåget åt fel håll men det tänker jag inte erkänna här.

Kom ut till flygplatsen i tid. Börjar kunna butikernas utbud där utan och innan. Hittade ett par svårt snygga Marc Jacobs-glasögon men höll mig. Hjärnan ville ta dom och gå till kassan men jag lyckades styra fötterna och gå därifrån.

IMG_4020

Träffade en bloggläsare i kön vid gaten, glömde fota, men det var en av bönorna som var med till Ullared, Kita heter hon. Svintrevlig. Liksom alla mina läsare!

Höll på att smälla av när planet landade på Arlanda. Det var barmark när jag åkte i början på veckan.

IMG_4022

Och nu ser trädgården hemma ut som tagen ur en saga. Problemet är bara att jag inte gillar den sortens sagor. Ju äldre jag blir, ju mer avskyr jag perioden oktober-mars.

IMG_4024

Idag kommer DHL med shitloads av bajs-sprayer. OJ som jag måste packa så att ni får det på måndag. Kan tala om att fotsprayen redan är slut så vi måste beställa mer.

Talibanen ska på tjejmiddag ikväll, maken är på mässa i Oslo. Jag ska till bolaget och köpa bubbel, sen ska jag hem och titta på min rena, blanka diskbänk.

Och i helgen ska jag prata lite med den här killen..the love of my life.

IMG_3335

November-december-januari – finally över

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.