Årets sista dag – hallefuckingluleja!

Man ska tydligen skriva en årskrönika om man är en riktig bloggare. Well, shoot me, jag är uppenbarligen inte en bloggare av rang eftersom jag bara kan komma på ett ord för varje månad som har passerat…i nämnd ordning;

Mässor

Ullared

Vänskap

Chock

Mordtankar

Kenneth

Florida

Depression

Hat 

Vanmakt

Sorg

Bromma Blocks

Med andra ord kan 2015 knappast bli sämre även om året bjöd på fem glädjeämnen.

Dock vill jag tacka alla er bloggläsare, särskilt ni som hängt här länge. Ni vet att jag inte är en ytlig jefel trots mina Louis Vuitton-prylar. Ni vet att jag försöker vara en god människa. Ni vet att jag tror starkt på karma. Alla nya läsare har i början svårt att förstå min ironi, sarkasm och min ibland bisarra humor, men det brukar ge sig efter ett tag.=)

Det som det senaste året har hållit mig uppe är just ni. Här inne är man aldrig elak. Ni bjuder på er själva. Ni är oftare roligare i era kommentarer än vad jag är i inläggen. Många av er är helt störda, vilket jag älskar. Det här är ju en humorblogg. Eller ja, ska ju vara det i normala fall. Året som har passerat tänker jag försöka begrava så gott det går och någon gång i framtiden så kanske jag kan berätta vad som hände. Måste ta hänsyn till andra inblandade.

Fifan att jag alltid blir så sabla långrandig. Vill ju bara säga TACK för att ni finns i mitt liv. Är mest troligt den ende bloggaren i Sverige som på riktigt är beroende av mina läsare. Och som på riktigt, från djupet av mitt hjärta, uppskattar er till fullo. Även alla ni läsare som är så långt i från mig när det kommer till politik och annat ytligt tjafs! Särskilt Stina a k a ”S” med sina trädkramarkommentarer och feministstuk. Tänk så olika vi är men ändå uppskattar vi varandra. Det är det jag tycker om med er läsare. Att vi inte stirrar oss blinda på våra ”tillkortakommanden” utan uppskattar varandra ändå.

TACK för att ni lägger er dyrbara tid på mig, TACK ni som vågar kommentera, men ni som inte kommenterar älskar jag ändå!  Jag lovar att jag ska kravla mig upp ur gyttjan och bli rolig igen.

Jag är på g.

Snart.

Gott Nytt År på er.

IMG_2598

(Sorry, men jag vet fan inte hur man lägger på ett filter…)

 1. Du är bäst, ingen protest!! Ska försöka kommentera oftare <3

 2. Tack för att du är så härlig! Önskar dig ett nytt bättre år 2015. Kram

 3. Tack själv, Mona. Jag gillar verkligen att läsa din blogg. (men kommenterar sällan. :-/)
  Jag önskar dig ett Gott Nytt fantastiskt härligt År 2015!

 4. Maria skriver:

  Älskar att läsa din blogg och dina foton och om ditt liv i med och motgång. Samt att du är rolig, älskar roliga kvinnor.
  Önskar dig ett fantastiskt 2015.
  Kram
  Maria

 5. Renée skriver:

  Tack själv för att du finns ”kantarellen”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..