Maken … efter 13 år i samma hus

”Sedan n ä r ligger silen bland kastrullerna?” undrade jag stillsamt.

IMG_2597

 

Idag måndag. Måla sig lite på kontoret. Maken har fotbollsturnering med talibanen. Jag är visst ensam till ikväll.

Oj så tråkigt!

 1. Min man envisas efter 30 år att placera decilitermått bland glas och muggar, inte i skåpet brevid som har innehåller halvlitersmått, litermått, SILar, durkslag, rivjärn osv osv. Han har ingen logisk förklaring men vägrar ge upp.

 2. Lena C skriver:

  Min man (som är ”ansvarig” för disken) lämnar saker på diskbänken när han inte vet var de ska vara… Han förutsätter att jag ska ta hand om dem… Dessutom staplar han sina ölburkar där…

 3. Men silen var iofs mer logiskt än sillen som jag läste det som i morse… Och inte blev det bättre av att jag inte kunde hitta någon sill där hur jag än zoomade in i bilden…

 4. Anna skriver:

  Vi har också vår bland kastrullerna 🙂
  Vet inte vad det är som gör att de inte kan vart sakerna skall ligga. Min man lägger inte in sakerna rätt efter 6 år i samma lägenhet. Servetterna visste han inte ens häromdagen vart de fanns 🙂
  Håller med Tant T om att de saker som de inte vet vart de skall ligga de lägger jag helst in själv för att hitta dem senare. Vår äggkopp var försvunnen i ett halvår senast den blev inplockad av någon annan än mig. Fråga mig inte varför vi endast har en…

 5. Tant T skriver:

  Min make samt barnen lämnar alltid en hög med udda saker på diskbänken om de mot förmodan får för sig att tömma diskstället då de inte lärt sig var dessa bor MEN lärt sig att jag blir mindre tokig av att ställa in dem själv än att leta febrilt efter dem när jag ska använda dem…

  O med risk för att uppfattas som en tjatmoster (vill ju bara att det ska bli rätt) så väntade maken på betalningsbekräftelse men fick igårkväll samma mail som tidigare med betalningsinstruktioner…

  1. Haha, jag hade så jävla bråttom att jag skickade fel. Jag skickar nytt nu på stubben…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..