ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Maken … efter 13 år i samma hus

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jobbet & jag

Livet med maken

“Sedan n ä r ligger silen bland kastrullerna?” undrade jag stillsamt.

IMG_2597

Idag måndag. Måla sig lite på kontoret. Maken har fotbollsturnering med talibanen. Jag är visst ensam till ikväll.

Oj så tråkigt!

Maken … efter 13 år i samma hus

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.