ANNONS

Ledig punkt se!

/

I förrgår åkte jag iväg tidigt till jobbet, hämtade varor och sladdade in på Bromma Blocks early birdy för att göra i ordning inför annandagsrean. Jackor och elefanter ingår inte i den så jag var tvungen att plocka bort dom.

För övrigt har vi nästan inga elefanter kvar. Sweet Lord som folk har handlat dom. Och fifan så många som har blivit stulna.

IMG_2515

Sen kom kunderna. En miljard. Som skulle byta juklappar. I alla andra affärer, för vi har alltid tur, det är sällan någon vill byta eller lämna tillbaka något.

Jag fick avlösning efter ett par timmar och gick och hälsade på andra butikschefer i gallerian. Som Daniel och Elin.

IMG_2255

Vi är några stycken som trivs väldigt bra med varandra här och det är också en stor del av det som gör att jag gillar Bromma Blocks.

Var tvungen att åka till jobbet en sväng och upptäckte då att vi har fått in lite nya tuppar som ska presenteras på mässorna de kommande veckorna. (Mässor för inköpare.)

IMG_2497

Åkte tillbaka till Bromma Blocks. Har inte noppat ögonbrynen sedan Olof Palme blev statsminister, så jag jag ned till hudvårdssalongen där jag till min glädje upptäckte att de trådar. Det vill säga, de tar bort oönskad växt med en tråd.

Blev rätt röd efteråt men det var det värt.

IMG_2248

Passade på att köpa en jag-tycker-synd-om-mig-själv-julklapp.

IMG_2239

Det funkar skitbra varje gång.

Drog hem till Jack-Jane och fikade en stund. Det här är Snygg-Linn, Janes dotter. Och Ragnar Andersson, deras Jack Russel och anledningen till att Kenneth finns hos 23-åringen.

IMG_2517

Kom hem till ett tomt hus. Maken på jobbet och talibanen sov över hos kompis.

IMG_2521

För en gång skull fick jag hålla i fjärrkontrollen. Älskar faktaprogram och dokumentärer.

IMG_2520

Efter ett par timmar kom maken och då var det slut på tv-tittandet för min del. På den vanliga tv:n. Tack gode Gud för att man har en dator. På med hörlurarna och in i reality-världen. Med rosé och chips.

IMG_2525

Klockan 21.32 låg jag och snarkade i sängen. Helt slut.

I går morse åkte jag till min frisör 08.30. Har varit på väg hela hösten men inte haft tid. Har sett ut som f-n i flera månader. Man vet att det är dags när till och med maken säger ”Ähum, haru slutat att gå till frisören?”

IMG_2527

IMG_2529

Jag har gått hos Marie sedan talibanen låg i magen, 11.5 år. Hon är svinduktig på färgning, som är en konst även om folk inte tror det, och nu har hon äntligen öppnat eget. Vill ni ha en riktigt bra frisör så prova henne, Norrtullsgatan 55, ska döpa salongen till IngridMarie, men just nu heter den något annat. 070-527 89 18. 1200 kr för klipp och färg.

”Kan du ge fan i att fota mig, jag hann inte sminka mig mig!”

IMG_2546

Då får jag väl lägga in ett foto där hon är sminkad då…

IMG_2532

Marie ville klippa jättemycket mer men jag skrek som en gris. Det funkar varje gång, hehe.Väry nöjd när jag åkte därifrån, as always. 

IMG_2547

IMG_2535

Turbo hem och hämta talibanen plus kompis. De ville till Bromma Blocks och handla på mellandagsrean.

Under tiden bjöd jag en av våra anställda på fika.

IMG_2552

Gick runt och letade efter talibanen, som satt och åt lunch med kompisen på en av restaurangerna.

IMG_2554

Passade på att slinka in på Bönor & Blad och köpa det godaste godiset jag har ätit på länge: lakrits- och viol-kola-fudge:

IMG_2555

Sjukt gott.

Efteråt fick jag leka galge på Kapp-Ahl och H&M. Oj som hon handlade. Hon har kommit i den åldern att det inte går att köpa vad som helst till henne. Alltså, hon har noll koll på märken Gudskelov utan mer att det handlar om färger och så.

Kom hem en överlycklig taliban och jag passade på att njuta av mitt hår. När Marie plattar håret på mig så blir det så himla fint. Kan bero på att hon tar typ två hårstrån i taget, medan jag tar halva peruken åt gången..

IMG_2567

By the way, jag älskar mina hyacinter som jag har fått av en bloggläsare. Kolla vad fina!

IMG_2568

Skönt att vara helt ledig men givetvis ringde maken och gav mig dåligt samvete. Vi har så inihellskotta mycket att göra och han undrade hur i hela friden jag kunde ta ledigt.

Själv undrade jag vad det var som fick mig att säga ”Ja” i kyrkan där för 13 år sedan. Han är väry nära döden ibland.

Idag söndag. Idag jobba på kontoret. Ska måla mässinredning.

Så jefla roligt.

Faktiskt. För jag har inte varit på kontoret och jobbat mer än ett par timmar på hundra år.

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00