ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Tacksamhet är en dygd och lite Carola på det

Jobbet & jag

När man jobbar mycket så är det lätt att man tappar ödmjukheten och det här med att man faktiskt h a r ett jobb. Jag är tjurig som f-n just nu. Övertrött. Grinig. Sur. Dålig husfru. Oengagerad mamma. Värdelös fru.

Men så stannar jag upp lite och försöker tänka efter. Vad fan klagar jag på egentligen? Jag har mer än de flesta. Så jag bestämde mig för att det skulle bli en glad-dag igår.

Och det blev det. Många bloggläsare kom förbi, men jag fick tydligen en släng av Alzheimer för jag glömde fota varje gång. Tills Anne dök upp. Hon bor här i finhooden, fast i den ännu finare delen …  hehe … och är författare. Skriver relationsböcker. Me kind of books!

IMG_2182

Sen att hon var skittrevlig gjorde ju inte saken sämre direkt.

Jag hade planerat att svara på massor av mail och en massa annat igår eftersom det var måndag och då brukar det vara lugnt i butiken. Ähum. Skulle inte tro det. Först klockan 17.00 kunde jag äta lunch. Som fick bli en middag..

IMG_2207

… medan den egentliga lunchen låg kvar i handväskan och fick slängas.

IMG_2208

Maken mötte upp mig och talibanen och vi skulle handla lite julklappar. Maken pep i väg och skulle köpa en klocka till talibanen. Skickade ett mms:

IMG_2209
IMG_2210

Ibland undrar jag om han är helt felvaggad. Fulaste klockan jag någonsin sett.

Jag gick in i en roligare affär och hittade en skitbra julklapp som jag tyckte att maken kunde ge mig.

IMG_2222

Jag menar, den är ju till och med på rea, kostar b a r a 199.999 kr istället för 257.995 pickadoller.

Sen är jag ju faktiskt jättemycket värd det. Det är jobbigt att försöka vara en god fru jämt och ständigt.

Men, eftersom jag är gift med världens sämsta presentgivare så orkade jag inte ens föreslå min braiga idé.

Glömde ju berätta om gårdagens roligaste besök. Carola kom inspringande med andan i halsen precis när jag skulle gå. Fattar inte hur kändisar orkar vara kändisar. Hon var inne hos oss i en halvtimme och det kom fram folk hela tiden. Snacka om en ängels tålamod.

IMG_2185
IMG_2201
IMG_2187

Jag har en bloggläsare/kompis sedan flera år, Sus. Hon sjunger i kör och är mest troligt Carolas största idol, utan att för det vara en tönt. Hon älskar Carola över allt annat så jag sa till Carola att jag ville ha en bra bild på henne som jag kunde skicka Sus. Hon tog min kamera och drog av ett par bilder.

IMG_2190

Och så fick Sus en puss.

IMG_2204

Trist bara att Sus just nu befinner sig i Thailand och inte kunde ta emot mitt MMS så ni läsare får se det här före henne, hehe.

Jag sa hejdå till Carola och drog vidare till CityGross. Har inte haft tid att handla julmat. Känns ju bra att man har allt förberett två dagar före jul. Not.

Har lite svårt att gå förbi den här kylen utan att låta några slinka ned i vagnen…

IMG_2226

Makens ansvar varje jul är griljering av skinka. Koka den vågar jag inte låta honom göra för då blir det ingen skinka över huvud taget.

IMG_2228

Och varje år får jag en chock över hur dyr skinka är.

IMG_2229

Bodde dom här grisarna på Östermalm, eller vadå?!

Talibanen har ärvt en himla massa egenskaper från sin far. Bland annat sin fäbless för pennor. Hon har en miljard. Liksom sin far.

IMG_2230

Hon har ett eget betalkort och jag har bestämt att hon får göra vad hon vill med sina pengar. Tar dom slut så tar dom slut. Learning by doing.

Och man vet att man har en prepubertal unge när man inte längre får öppna sin GlossyBox.

IMG_2232

Som sedan snabbt rensas på det hon vill ha.

Gårdagens gladaste händelse var ett blombud till kontoret. SOM jag älskar mina bloggläsare, tack Alex. Du är så himla omtänksam och you made my day!

IMG_2236

Idag tisdag. Dan före dopparedan.

Jag. Hinner.Inte. Med.

Tacksamhet är en dygd och lite Carola på det

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.