Jamen ska vi ta och videoblogga lite då

I söndags och igår spelade jag in lite av min vardag. Det här är ju aningen svårare än man tror så jag lär få öva några gånger för fifan så spretigt det blev!  Sen kan man ju säga att mina kunskaper inom redigering är obefintliga, varför jag hyrde in experten i familjen: talibanen 11 år.

Blir jag bra på det här så ska jag göra det lite då och då, eller vad säger ni?

 1. Helena skriver:

  Ja mer videoblogg! Åsså den vanliga bloggen såklart! Kram Helena Fröken Generös

 2. Anna skriver:

  Det var roligt att se dig live men sjutton vad jag blev nyfiken på vad du pratade om. Min hörsel är obefintlig så jag fattade nada. 🙂
  Hoppas det inte blir alltför många videobloggar. Vill gärna kunna fortsätta följa dig och din blogg som jag älskar.
  God Jul!!

 3. Malin skriver:

  Sitter i Venice Beach och ser din videoblogg, jättekul att se! Kan säga att upplägget med att fly julen är 100% att rekommendera även om det blir många besök på Victorias Secret och Pink med 2 tonårsdöttrar… Ikväll blir det middag på en av Lisa Vanderpumps restauranger, vi går all in! God Jul Mona och tack för världens bästa blogg!/Malin

  1. Åhhh, tänk en minut på mig när du är på någon av hennes ställen! Säg till om det blev SUR och ifall du såg några you-know-who!

   1. Malin skriver:

    Det blev lite dålig utdelning på Sur men vi fick James som servitör som är ihop med Kirsten i den senaste säsongen av Vanderpump Rules. Tjejerna tog foto med honom och var happy!

    1. Åhhh, fifan så jävla roligt! Hade ju varit sjukt kul om Jax hade varit där! Ni borde ju försöka med Pump..

 4. Jennie skriver:

  Åh vad kul ! Måste säga att jag starkt diggar din röst, vill höra mer. Snygg, du går rakt genom rutan 🙂

 5. Du gav mig helt klart ett fint avslut på en crappy day! Igen.
  Tack Mona för att du finns och delar!!
  Tror inte riktigt du är medveten om hur mycket du ger!

  Förresten… blivit godkänd av team för gbp.. bara kirurgen att övertyga nu!

  Kram på dig och en riktigt god jul!

  1. Du kan omöjligt haft en jävligare dag än jag. Fy i helvete som jag vill att det här pissåret ska ta slut någon gång. Men du, så jävla roligt att du har blivit godkänd, fixa nästa hinder nu och du kommer få ett helt nytt liv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..