ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ni som har anmält er till bloggresan…och inte anmält er

Bloggträffar

Livet med maken

Först får ni ett bekräftelsemail på anmälan. Sen, när makejefeln fått tummen ur och mailat mig listorna på alla de som har betalat anmälningsavgiften, så skickar jag ut ytterligare bekräftelse på det. Vi har det svinkörigt just nu så det kommer nog inte ut förrän på juldagen.

And don’t you worry, alla kommer att få plats! Ni som ännu inte har anmält er; varsågoda HÄR!

Slut på meddelande.

Ni som har anmält er till bloggresan…och inte anmält er

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights