Ni som har anmält er till bloggresan…och inte anmält er

Först får ni ett bekräftelsemail på anmälan. Sen, när makejefeln fått tummen ur och mailat mig listorna på alla de som har betalat anmälningsavgiften, så skickar jag ut ytterligare bekräftelse på det. Vi har det svinkörigt just nu så det kommer nog inte ut förrän på juldagen.

And don’t you worry, alla kommer att få plats! Ni som ännu inte har anmält er; varsågoda HÄR!

Slut på meddelande.

  1. Känns som att min anmälan är på g, any day now!

  2. Jenny skriver:

    Din make är som min. Idag ska han och julhandla maten ( kommer inte iväg själv). Har skrivit en mycket detaljerad lista med exakt antal typ : 10 normalstora morötter.Osv. Gett honom en penna så han kan bocka av vara för vara. Men gissar att han kommer komma hem med helt andra varor. Blir en spännande jul detta. Vi kanske får äta spenatsoppa med hallon.

  3. Åh vad jag vill… och jag tycker INTE att det är dyrt, men tyvärr går det nog ändå inte ihop sig för mig.. det är ju en liten bit att ta sig från blekinge också…
    Har varit sjukskriven ett år nu, men börjar arbetspröva på mitt nya jobb efter helgerna! Känns så skönt att äntligen börja komma på banan igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..