ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Good morning sunshine

Kenneth

..eller inte. För så här ser man ut efter att ha passat en hundvalp i två dygn.

IMG_0915

Och dygnet innan han kom fick jag sova i nästan två timmar så man var ju inte direkt på topp när man hämtade hundskrället.

Det här med att stå ute i trädgården klockan 3 på natten för att man har en kissnödig fyrbent bäbis kan få vem som helst att börja undra över meningen med livet i allmänhet. I synnerhet när bäbisen ifråga sover hela nätter hemma hos matte och husse. Sedan står man där igen 05.10 och är väry nära att checka ut på riktigt. Jag som blir så sablans grinig när jag inte får sova. Men, det räcker med att han glor på en så är det kört.

Och när man kommer på sig själv med att ha gjort en liten come-to-mama-gottelåda i köket, well, då vet man att man befinner sig på mark man aldrig trodde man skulle äntra.

IMG_0913

23-åringen tycker att jag är en mes. För att jag har svårt att säga ifrån. När han tex vill leka hårt och råkar bita mig på insidan av låret. Satan så ont det gjorde.

IMG_0626

Men hur lätt är det att vara en hård skata när man ser dom här ögonen. Han vet p r e c i s var han har mig.

IMG_0910

Men ibland är han otacksam. Som när man köper en prassel-fasan för just hundar och den på 3,8 sekunder är massakrerad.

IMG_0698

Och det är inte alltid jag har hundra procent koll på vad unge herrn gör när man t ex står och lagar mat.

IMG_0517

Det var en gång en gummiskrapa.

Fast, om jag ska erkänna det så såg jag att han låg och tuggade på den där men tänkte “fifan, jag kan få en kvart med lugn och ro, halleluja!”  

..och ja, han har marknadens hela utbud av tuggben för hundar. Så klart.

Mm, jag vet att jag måste vara tuffare och jag försöker. Hela tiden. Step by step. Men varje gång han tittar på mig så glömmer jag bort alla regler och måsten.

IMG_0870

Ikväll trycker jag i mig en sömntablett klockan 20.00 och säger natti natti till talibanen. Måste.Få.Sova.

…men först jobba i Bromma Blocks.

Good morning sunshine

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.