ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Mannen i mitt liv

Kenneth

Om ni trodde att det var maken så är ni ute och hojar.

Never in my life att jag fram till för ett halvår sedan hade kunnat tro att en fyrbent liten skit skulle kunna få mig kär som en klockarkatt. Det här med töntiga hundägarsläktet har … ähum … fått en annan dimension hos mig. Call me a member of the family.

Jamen ni ser ju, v e m kan säga nej till en sån här?

IMG_7488

Jag måste ändå säga att det är som att ha en bebis. Herregud som man måste ha koll. Eftersom 23-åringen jobbar hos oss så är Kenneth på jobbet hela dagarna. Problemet är att vi inte alltid kan ha hundra koll på honom.

IMG_8343
IMG_8965
IMG_8034.JPG

Han måste redan från dag 1 känt på sig att jag minsann hade bestämt mig för att inte bli nära polare med honom för han är som en igel på mig h e l a tiden. Vart jag än går så är han hack i häl. Eller så slaggar han intill.

IMG_8905

IMG_8522

IMG_8498

Well, killen vet ju hur man slaggar i alla fall..

IMG_9440

Sen är han givetvis nyfiken och ska vara med överallt.

IMG_9446

Och han gillar att sitta med när jag och talibanen spelar kort.

IMG_8219

Ibland är man lite för nyfiken. Som när man vill testa hur det är att ha en galge runt halsen. Fråga mig inte hur han bar sig åt. Luckily så satt den inte hårt.

IMG_8380

Men fifan så envis han är. Som när aldrig slutade att bita på kopplet och därför fick ett sele på sig under en period. På den här bilden ser man verkligen hur jefla sur han är på mig.

IMG_8057

Även om han är en pain in the ass för det mesta nu när han är valp, så har vi blivit som ler och långhalm.

IMG_7495

IMG_7997.JPG

Jefla hundskrälle. Jag s k u l l e ju inte tycka om honom.

IMG_9390
Kenneth, the love of my life.

Mannen i mitt liv

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.