ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Och vinnaren av Tassimon är ….

Tävling

Det är ju själva fan att man går i fällan varje gång. Det här med att välja vinnare alltså. S o m jag har bölat när jag har läst vissa av era berättelser. S o m jag önskar att jag kunde ge bort en till var och en av er. Tack, tack, tack för att ni delar med er. Ibland måste jag stanna upp och vara lite mer ödmjuk och tacksam. Ni är bra på att se till att jag gör det mellan varven.

tassimo_bloggtavling[16]

När jag läste det vinnande bidraget grinade jag inte, men jag vet att den här bloggläsaren har haft/har det jefligt tufft på många nivåer. Han har läst mig länge, länge och nu är det dags att jag återgäldar det.

“Hoppas att jag har en chans på vinst. Kommer aldrig ha råd med att köpa en sådan lyxprodukt. Blir ensamstående snart och får gå på soc tills jag kommer in på utbildning eller får jobb. Efter att ha varit “hemmafruhttp://www.monasuniversum.se//arbetslös i 12 år så är det inte direkt det lättaste att hitta jobb. Att dessutom vara öppet transsexuell minskar chanserna ytterligare.

Grattis Angel. You’re so bloody worth it!

…och tack Emma på Isobar som gjorde det här möjligt!

Och vinnaren av Tassimon är ….

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.