ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Julstök och nätshopping till bra priser

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Mina läsare

Mona Rekommenderar

Idag har jag röjt runt i huset. Först dumpade jag talibanen hos mormor och morfar. Varje år ska det byggas pepparkakshus där. Varje år kommer hon hem med en rivningskåk. Eller nä, nu var jag taskig. Förra årets upplaga var faktiskt fin, men dessförinnan .. ähum … ujuj.

Sugen på en fikapaus och drog till Espresso House i Bromma Blocks. Kön var svinlång och även om jag är stammis där så betyder inte det att jag går före. Så klart. I väntan på att kön skulle bli kortare gick jag in till Elsaleonies nya butik som ligger 8 steg från Espresso House. Den heter Akaia. Tina var upptagen med kunder så jag stövlade fram till Daniel.

IMG_0774

Men han var skittråkig. Hade inte alls tid att prata med mig. Dom har nämligen 20% på alla ordinarie priser i sin webshop, utöver megarea på annat (HÄR) och ordrarna regnar in. “Asså, vi hinner inte riktigt med!” 

Nähä. Så kul för dom då. Fast gå in och titta, det finns en hel del till väry bra priser. Nu när jag skulle länka till deras hemsida så råkade jag hitta den här:

goddis-naples-ultra-marine

Även om jag får bra priser av dom så har jag inte haft råd. Har velat haft den här sedan i somras. Nu var den på rea så jag slog till innan jag ångrade mig. Klickeliklick…No wonder att man blir fattig på nätshopping.

Okej, nu måste jag fortsätta med inlägget…

Jag åkte ned till bilen i garaget och råkade få syn på en av glasmontrarna som gallerians dekoratör har gjort. Väry happy to notice att allt det där blanka (plus den gröna ängeln och gröna ljuslyktan) ni ser, är våra grejer, hehe.

IMG_0783

Titta särskilt på salt- och pepparkaren. Det är några av våra storsäljare; en ängel och en djävul, säljs var för sig. (Finns HÄR och HÄR!)

Funderar på om man kan hoppa över granen i år. Märker att jag, som varit en sucker för jul och allt som har med den att göra, hellre sitter på ett plan till solen den 22 december, men se, det går inte för sig eftersom maken tycker att “man måste fira jul hemma!”

Ska nog skilja mig nästa år.

Julstök och nätshopping till bra priser

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights