Julstök och nätshopping till bra priser

Idag har jag röjt runt i huset. Först dumpade jag talibanen hos mormor och morfar. Varje år ska det byggas pepparkakshus där. Varje år kommer hon hem med en rivningskåk. Eller nä, nu var jag taskig. Förra årets upplaga var faktiskt fin, men dessförinnan .. ähum … ujuj.

Sugen på en fikapaus och drog till Espresso House i Bromma Blocks. Kön var svinlång och även om jag är stammis där så betyder inte det att jag går före. Så klart. I väntan på att kön skulle bli kortare gick jag in till Elsaleonies nya butik som ligger 8 steg från Espresso House. Den heter Akaia. Tina var upptagen med kunder så jag stövlade fram till Daniel.

 

IMG_0774

Men han var skittråkig. Hade inte alls tid att prata med mig. Dom har nämligen 20% på alla ordinarie priser i sin webshop, utöver megarea på annat (HÄR) och ordrarna regnar in. ”Asså, vi hinner inte riktigt med!” 

Nähä. Så kul för dom då. Fast gå in och titta, det finns en hel del till väry bra priser. Nu när jag skulle länka till deras hemsida så råkade jag hitta den här:

goddis-naples-ultra-marine

Även om jag får bra priser av dom så har jag inte haft råd. Har velat haft den här sedan i somras. Nu var den på rea så jag slog till innan jag ångrade mig. Klickeliklick…No wonder att man blir fattig på nätshopping.

Okej, nu måste jag fortsätta med inlägget…

Jag åkte ned till bilen i garaget och råkade få syn på en av glasmontrarna som gallerians dekoratör har gjort. Väry happy to notice att allt det där blanka (plus den gröna ängeln och gröna ljuslyktan) ni ser, är våra grejer, hehe.

IMG_0783

 

Titta särskilt på salt- och pepparkaren. Det är några av våra storsäljare; en ängel och en djävul, säljs var för sig. (Finns HÄR och HÄR!)

Funderar på om man kan hoppa över granen i år. Märker att jag, som varit en sucker för jul och allt som har med den att göra, hellre sitter på ett plan till solen den 22 december, men se, det går inte för sig eftersom maken tycker att ”man måste fira jul hemma!”

Ska nog skilja mig nästa år.

 1. Karin L skriver:

  Håller med maken din jag. Skulle min familj få för sig att fira jul utomlands så skulle jag separera från dem allihop på studs. Julen är helig för mig och nåde den som försöker ändra på det. Då blir jag farligare än en lejonmamma.

 2. Cari skriver:

  Så skönt att resa bort över jul. Hela familjen gillar det.

 3. MissK skriver:

  Ja, sen var ju det här med det här köpstoppet som Du fegade ur 😀 😀 😀

  1. Haha, jag vet. Jag gav upp innan jag började!

   1. MissK skriver:

    Ha ha….. ja, det har nog inte undgått någon att du fegade ur innan den ens började 🙂

    Fast vi var ju en del som fick rätt här att Wacko skulle vinna den utmaningen, fast trodde nog inte du skulle lämna WO, du som inte ens vill låta talibanen vinna över dig, fast kanske lättare att klå en taliban än ett Wacko när man e en TANT på närmare F E M T I O Å R :p

 4. Pi@ skriver:

  Innan jag läste funderade jag både en och två gånger över varför man vill ha en STOR grön Fiapjäs som dekoration. 😀

 5. Måste hålla med maken! Jul firas hemma. Alltid. Eller ja, i Sverige…någonstans. eller Norge!
  25:e kan man dock åka! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..