ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Varför har ni inte sagt något?!

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Mina läsare

Jag råkade sätta på kanal 1 nyss. Downton Abbey. Gamla avsnitt. Tänkte jag.

images

Undrade förstrött vem karaktären jag just såg var. Never seen before. Plötsligt fryser blodet i ådrorna till is. Jag inser nämligen att jag missat en hel jefla säsong av min favoritserie och att detta är säsongsavslutet.

Schysst att inte en käft upplyst mig.

Morr!

Jättebra att det är sista avsnittet. Hur får jag tag i alla andra?

Varför har ni inte sagt något?!

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights