ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Utförsäljning av Ilse Jacobsen, MosMosh m.m i Stockholm

Mina läsare

Glömde säga det; har ni i Stockholm inget för er idag och i morgon så kan ni alltid göra ett dunderkap här. Halva halva-priset och plenty att handla! Mitt heta tips är jeans från MosMosh, bäst efter Miss Me!

IMG_0724

Och Jane, så bra att alla är Vöööölkomna!

Utförsäljning av Ilse Jacobsen, MosMosh m.m i Stockholm

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.