Tävla om en Tassimo!

Jag tänkte tävla ut en Tassimo men har ett problem som jag tänkte att ni skulle hjälpa mig med. Jag vill tävla ut en Tassimo-maskin med 10 olika smaker ur deras sortiment. Jättebra.

tassimo_bloggtavling[16]

 

Ett problem bara. Jag skulle vilja att ni som tävlar verkligen är luspanka. Missförstå mig rätt, jag skulle så gärna vilja att den hamnar i händerna på någon som inte har råd att köpa en men som skulle bli jätteglad. Vi pratar i n t e allmosor här nu och inte om att outa er. De flesta av oss kan ju i ärlighetens namn gå och handla en om vi känner för det, men det finns så otroligt många därute som inte har några korvören att röra sig med alls och om jag då kan göra en av er glad, så vill jag väldigt gärna göra det. Om det är okej för er andra? Förlåt om det låter lite fel men jag vet nämligen exakt hur det är att vara utan stålar och ni som hängt här länge vet att det inte handlar om att få någon att känna sig obekväm.

Tävlingen avslutas i morgon, måndag. Någon gång på kvällskvisten.

Då kör vi:

Vad heter min webshop för privatpersoner?

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnr’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Svar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 1. Maria skriver:

  Det där beror ju på hur man menar med luspank?
  Själv är jag ensamstående utan någon som helst kontakt med pappan. Är långtidssjukskriven med dålig sjukpeng så vi lever på bidrag från kommunen, men med de pengarna trollar jag. Köper begagnade kläder till sonen, lagar mina tills det inte går längre, jag äter inte lunch på vardagarna, vi äter sällan fin mat utan gör det mesta från grunden. Säljer det som behövs vid oförutagde utgifter kommer (bla min gamla tassimo sålde jag förra julen för att köpa sonen den julklappen han ville ha) och då räcker pengarna ev till lite roligare leksaker till sonen eller en sväng på pizzerian i månaden eller en fika på stan.
  Så i vissas ögon är det luspank medans de som har det sämre ser det som en lyxvara att kunna ”unna” sig lite ibland.
  Jag vet inte om jag skulle kunna tävla med vetskapen av att det finns de som inte ens får det att funka så som jag får det.?. :/

 2. Åh, såg fram mot att tävla… Men står mer än gärna över denna gång!

 3. S skriver:

  Är inte luspank och tänker inte tävla, men tänker gnälla lite.

  Vi har haft fristående,”hel-” kyl och frys, och nu lade kylen av. Likadan kyl finns inte att hitta, dvs tänka om från enkla komplettera-tankar. Funderade på att istället ha kyl-/frys-stapel, men upptäcker att tidigare ägare sparat en hundring på att inte lägga golv under vitvarorna. Det innebär att vi måste fylla ut ytan, vare sig det är med kyl/ frys eller annat. Eftersom även annat i köket är planerat med en viss bakdel, så inser vi att det är lika bra att göra det ordentligt nu. Julmånad, klappdags, födelsedagar, resehögtid, student, arbetslöshet. Grattis till oss. Så länge det är plusgrader ute funkar balkongen. Länge leve svenskt klimat! Hoppas växthuseffekten gör att det inte blir minusgrader närmsta veckorna.

  Men jag ä int bitter.

  1. Den klassiska dominoeffekten. I vårt hus, som är byggt 1922, så skulle man ju kunna tro att alla klassiska detaljer, som gör huset inte bara väldigt vackert utan även höjer värdet, var kvar men icke. På 80-talet ägdes huset av en byggherre som bestämde sig för att ta bort ALLT som påminde om gamla tider. Vår tanke är att återställa allt så gott det går men vet du vad en klassisk rund ledstång i en trappa kostar? ”Jamen du får räkna med en 15.000 kr i alla fall…”

   Så vi nöjer oss med den platta plankjävel som byggherren bytte ut den mot… ett tag till.

   Jäävligt bitter.

   1. S skriver:

    Idioter borde inte få renovera. Punkt. (Särskilt inte när vi andra ska flytta in strax efteråt, hähä.)

 4. G skriver:

  Pank liksom fattig är ett relativt begrepp. Visserligen har jag aldrig kunnat vältra mig i pengar men jag har ändå haft mer än nog för att jag ska klara mig. Nu har jag ca 800 som ska räcka till julmat och julklappar och nästa månad blir det likadant om det inte plötsligt händer och jag får ett välbetalt arbete eller vinner på Lotto (japp, jag unnar mig att tippa för 16 kronor i veckan). Jag har lätt för att falla ner i självömkansträsket så nu har jag bestämt mig för att se den här tiden som en spännande möjlighet att hitta nya lösningar och glädjeämnen även om det betyder att jag måste pussla ner till öret. Någon Tassimo varken behöver jag eller vill ha men jag tar gärna emot tips, stöd och uppmuntran. 🙂

 5. Anette skriver:

  Jag är nog inte fattig i mångas ögon, vi bor i ett dyrt hus tex. Men blev uppsagd och det tar evigheter att få a-kassa och även om jag nu lyckats få tag i ett nytt jobb så är det med mycket lägre lön än förra. Jag tänker tävla eftersom jag inte anser mig ha råd med maskinen, även om jag nog har plats för kapslar i matbudgeten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..