ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kan en Tassimo-tävling vara något?

Mina läsare

Tävling

Det kom ju en Tassimo-maskin till jobbet härom dagen och får jag en så är det ju inte mer än rättvist att jag kan tävla ut en till någon av er?

Ska jag rigga en tävling senare i kväll, eller i morgon, tycker ni?

Kan en Tassimo-tävling vara något?

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.