ANNONS

Apropå att göra reklam

/

Eftersom jag äger ett företag som bland annat arbetar med att försöka bevara en del av det svenska hantverket och andra traditioner blir jag extra glad när jag stöter på bra produkter som är helt igenom svenska och som även tillverkas här.

En av mina bloggläsare, Karolin, som råkar bo i samma byhåla rara lilla samhälle som Plain Vanilla-Johanna kommer ifrån, Skillingaryd, skickade mig en kartong med intressant innehåll igår. Hon jobbar på Fyra Ess/Skillingarydsalvan AB.

IMG_0649
IMG_0651
IMG_0652
IMG_0653
IMG_0654

Sjukt intressant kombo: produkter för hundar och människor. Go figure..

Jag läste igenom hela brevet och undrar om jag är den ende i Sverige som aldrig har hört talas om dom här grejerna. Särskilt tjärsalvan som verkar hur bra som helst. Använder ni något av det här? Jag funderar på om det kan vara något för mig att sälja. Jag skulle vilja ha en webbshop här i bloggen där jag har grejer som jag tycker är bra och som jag kan stå för. Har funderat på det i ett par år, men får aldrig tummen ur.

Vad tycker ni om den idén, bra eller anus?

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00