ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Äppel, päppel, piron, päron … eller hur det nu var

Livet med maken

I lördags, för fem dagar sedan, praktiserade maken som trädgårdsmästare här hemma. Gjorde en två timmars-insats och krattade ihop 8 lövhögar …

IMG_0492

…som numer är spridda för vinden. Så gott som. Sen plockade han upp några av våra tretusenåttahundrafyrtiotvå äpplen som ligger och jäser på gräsmattan. Ställde påsarna strategiskt vid trappan ned till bilarna. Så mycket i vägen att man fick leka stavhoppare för att ta sig förbi.

IMG_0493

I lördags alltså. Två dagar senare kommer han på att han nog måste köra det till tippen. Då hade dom legat där och gosat till sig. Lastar bilen och åker till återvinningen. Som inte har öppnat. Drar vidare till jobbet. Hela dagen går och på kvällen åker han till tippen.

Normala bilar är oftast inredda med textil. Man kan säga att det inte är en så bra kombo att ha en jefla massa ruttna, och en del mosade, äpplen en hel dag i en bil. Inte ens i en Volvo-jeep. Den bilen som jag i normala fall kör.

Hur som. Han tömmer den, åker hem och parkerar.

Igår var jag på kontoret och packade varor hela dagen. Vi har så SJUKT mycket ordrar till våra återförsäljare (butiker i Sverige och Norge) och vi hinner inte med. Samtidigt så börjar varorna i våra pop up-butiker ta slut. Därför panikpackar jag bilen från golv till tak med grejer och sätter mig för att åka över till Bromma Blocks.

IMG_0646

Så här ser det nästan alltid ut i min bil nu för tiden. Budbils-Stina, that’s me.

IMG_0647

När jag svänger ut från jobbparkeringen kom jag på att man kanske skulle börja andas mitt i stressen. Trodde fan jag skulle dö. DEN stanken. Av jästa äpplen. I hela bilen. Inte särskilt svårt att lista ut att det måste ha runnit ut “äppelsaft” från säckarna. Vevade ned fönstren och höll andan hela den 5 minuter långa vägen till Bromma Blocks.Tömde bilen och hade hoppats att alla kartonger skulle ha “dragit” till sig lukten, men icke. Fifan som det stinker. Fattar inte hur jag ska få bort odören.

IMG_0637

Är det BARA jag som är gift med en sån klåpare?

För övrigt torsdag i dag och jag jobbar i Bromma Blocks fram till 15.00. Med lite tur så blir det lugnt för jag har 1327 obesvarade mail som jag måste börja beta av. Jag som får framfall när inkorgen överstiger 50 mail.

Man kan säga att jag har tappat greppet fullkomligt…

Äppel, päppel, piron, päron … eller hur det nu var

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.