Tack Tassimo!

Det kom ett bud till jobbet och eftersom jag inte dricker kaffe så blev jag först inte så imponerad när jag insåg vad det var.

IMG_0607.JPG

Tills 23-åringen sa att det måste finnas choklad i något av alla paketen.

IMG_0609.JPG

Först när jag tömde hela säcken insåg jag det geniala med det hela: Tassimo har skickat en maskin plus 24 paket med deras produkter. En för varje dag fram till julafton!

IMG_0611.JPG

Vi var dock lite heta på gröten och bestämde oss för att leta fram ett chokladpaket.
Svårt överraskad när jag grävde fram en chailatte!

IMG_0612-0.JPG

Ujuj, nu blir det dålig stämning på Espresso House!

 1. Får hoppas att chailatten är godare än dolce gustos iaf. Den smakar blaskigt avlopp. 🙁

 2. Nej men vad kul! Och… jisses så avis jag blir!

 3. Karin L skriver:

  Älskar vår Tassimo. Men även om nu själva Tassimomaskinen är skapligt billig så är ju varje kopp i sig ganska så dyr jämfört med att brygga kaffe och göra sin egen espresso eller latte.

  Vi köpte en maskin till oss för två år sen i gemensam julklapp och den är välanvänd. Köper man från deras hemsida finns det otroligt mycket att välja på. Chailatten var min favorit under lång tid men nu har jag fördruckit mig på den. Den är jätte god fast ganska så söt.

 4. Vilken kanon reklam för Tassimo!! Hoppas du får bra betalt!
  För om du gillar deras kaffe m.m kommer det generera massor av nya kunder för dem. Men det tror jag ju du har kolla på 🙂
  Och nej jag är inte avis!
  /Henrietta

  1. Så klart jag inte får betalt, då hade jag skrivit att det var ett samarbete.=) Däremot har jag frågat om jag kan få lotta ut en till er, och det fick jag. Lägger ut tävlingen i morgon.

   Men du har rätt, det genererar ju sjukt bra reklam för dom och är ett billigt sätt att marknadsföra sig. Jag kan ju alltid välja att inte skriva om varje bud jag får, men i det här fallet så tyckte jag att marknadsföringen var genial och i synnerhet när korkade bloggläsare (läs:jag) utan tvekan skriver om det!=))

   1. Daniel skriver:

    Kul 🙂 Men du fick betalt för det, i själva produkten. Så glöm inte att skatta för värdet på den.

    1. Så sant, å andra sidan så var den adresserad till mitt arbete/företag så jag tror jag slipper det!=) (Där den för övrigt kommer att stanna..)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..