Mohahaha

IMG_0602.JPG

 1. Babsan skriver:

  Heja heja heja till Talibanen,,,,,vinn nu över Mamma. Go tjej som spelar igen.

 2. Camilla skriver:

  Du, jag tittar på Svenska Hollywoodfruar och det var just en pinsam scen (som alltid) med Gunilla där hon var i en gospelkyrka. Då kom jag på att det skulle vara kul att gå till den där kyrkan du var i för ett tag sedan där det var gospel också. Vad hette den?

  1. Den heter Hillsong och finns på gamla biografen Park, Birger Jarlsgatan, mot Karlavägen. Söndagar 12 och 18, om jag minns rätt. Gospel och gospel, men det var drag i alla fall! Jag och Johanna har varit på väg dit flera gånger men något har alltid kommit emellan. Ska se om vi kan få till det i helgen!

 3. Knatte skriver:

  Säga vad man vill, men Talibanen är en tuffing! På’t igen bara!!

 4. MissK skriver:

  The Evil mom is back 😀 😀 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..