ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Jod or no jod

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Varje gång jag ska handla salt, och det har ju inträffat ett antal gånger de senaste 35 åren, stirrar jag på hyllan och försöker komma ihåg vad det är som gäller. Med eller utan jod. Och vad fan ä r jod?

IMG_0543

Med vänlig hälsning

Teflonhjärnan

Jod or no jod

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.