ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man uppenbarligen är svingammal

Jobbet & jag

Står i kön på Bauhaus. Framför mig har jag en jättegammal man. Tänker inte så mycket mer på det. När han ska betala tar han fram sitt körkort. Jag sneglar.

IMG_0458

Han är född 1965.

49 år.

Ähum.

När man uppenbarligen är svingammal

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.