ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man har problem med sömnen och inte är gift med en trädgårdsmästare

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Hemma hos mig

Livet med maken

Att somna vid 01.30 och vakna 04.02 är kanske inte den bästa förutsättningen för en skön söndag. Särskilt inte då jag har en tendens att bli en jefligt gnällig fru när jag inte får tillräckligt med sömn.

Tidigt i morse åkte jag ut till Arlanda för att hämta Plain Vanilla-Johanna, som varit i HongKong i 9 dagar. När jag satt på motorvägen höll jag på att somna så jag sladdade in på en mack och köpte lite knark och en lussebulle. Moff, moff.

IMG_0511

Plockade upp en trött kompis som höll på att frysa ihjäl. Tror fan det när man kommer från 25 graders värme.

IMG_0512

Järnet hem efter det.

Härom dagen ringde personalen från butiken i Liljeholmen och berättade att en bloggläsare varit inne med en present så igår åkte jag dit och hämtade den.

IMG_0508

Oj så glad jag blev, tack Anna, synd att jag inte var på plats! Har bytt lite i schemat så jag jobbar i Liljeholmen måndag och tisdag kommande vecka…fram till 15.00…

IMG_0509

Maken tog ledigt igår och skulle leka trädgårdsmästare hallefuckingluleja! Jag var borta under några timmar, kom hem glad i hågen och förväntade mig att gräsmattan om 1000 kvm skulle vara fri från löv.

Och det började ju bra …

IMG_0492

Vid åttonde högen kom han på att han inte jobbar mer än max två timmar åt gången när det gäller trädgårdsarbete. Sen måste han vila och dricka kaffe. Mycket viktigt.

Problemet var bara att så fort han klev innanför dörren så drabbades han av latent amnesi och det där med att komma ihåg att han har 997 kvadratmeter kvar att kratta, well, det var som bortblåst.

IMG_0493

Suck.

Jag har för övrigt stora världsliga problem. Kan någon tala om för mig var jag har köpt den här skålen?

IMG_0504

Har haft fyra stycken och använder dom till allt: frukost, godis, tomater, chips, men eftersom jag lever ihop med två tomtar som ibland har svårt att hantera glas, så har jag nu bara en skål kvar.

Idag till Liljeholmen, Bromma Blocks och Jack-Jane.

Sen sova sig lite 20.00.

När man har problem med sömnen och inte är gift med en trädgårdsmästare

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.