När man tänker bli miljonär med EuroMillions

Det kanske finns dom som tror att jag badar i pengar men oj så fel man kan ha. Ni som hängt här ett tag vet ju att vi gick på en ordentlig mina med en f d kompanjon som lämnade oss med några miljoner i skulder. Det har tagit oss 6 år att ta oss igenom och nu är vi tillbaka på ruta 1.

Varje gång jag träffar Jack-Jane så pratar vi om nya affärsidéer och hur vi ska bli rika. Vi började spela på hästar ett tag men det gick ju så där. Kan mest troligt bero på att det enda jag vet om hästar är hur de ser ut. Jane har förvisso en egen häst och kan rida, men det är svårt för en gam-kärring att åka ut till Solvalla och ställa sin häst på startbanan bland proffsen. Särskilt när det inte är den typen av pålle. För att inte prata om det här med att sätta sig in i vilken häst som mår bra och vilka som är bäst för dagen blir för mycket jobb. Man har ju ett liv också. Plus att jag får krupp på alla konstiga hästnamn och har en benägenhet att välja häst efter roliga namn istället för hur duktiga de är.

I förra veckan kom vi på att vi nog ska börja spela på Lotto i stället. Verkar mycket enklare. Jane sa att vi borde vidga vyerna och satsa på något lotteri utanför Sverige. Hon hade hört talas om Euro-Millions, som är det största lotteriet i Europa. Alltså inget källarföretag som blåser en på pengar tänker jag. Dragning tisdagar och fredagar och då inte med fjuttvinster som vårt inhemska Lotto. Här pratar vi vinster deluxe.

Jag var lite tveksam först eftersom man som sagt hört talas om en massa ruffel- och bågföretag inom den här branschen, men efter att ha nagelfarit informationen och reglerna på deras hemsida tänker vi satsa. Läste att någon vann 190 miljoner euro den 24 oktober och i nästa pott ligger det förvisso bara 295 miljoner kronor men jag är inte så knusslig av mig.

Senast jag spelade på lotteri så fick man fylla i kuponger manuellt. Älska att man bara kan ploppa i på nätet och så är det klart! Ska bara klura ut hur man spelar typ fem veckor åt gången så att man slipper fylla i varje vecka. Jag kör de fem första veckorna, sen kör Jane. Och så fortsätter vi att alternera tills vi blir miljonärer!

Skärmavbild 2014-11-18 kl. 16.45.40

Nu har jag laddat ned rätt app också!

mavbild 2014-11-19 kl. 20.34.16

Det vore kul att veta om någon av er har provat dessa? Eller ännu bättre; kan vi inte vara flera som spelar så ser vi hur lång tid det tar innan någon av oss vinner? Men glöm att jag delar med mig om vi vinner!

  1. Jonna skriver:

    Jag blev sugen men hittar ingen information om företaget? Ingen kontaktsida eller något? Vågar jag? Kram!

  2. LiziLux skriver:

    Min käre make vann 41.500 EURO (!!!) på Euromillion här i Luxemburg förra veckan. Synd bara att han var tvungen att dela med 12 andra på jobbet som han spelade med. Fast det var ganska bra ändå 🙂 Själv har jag vunnit högst 12 euro…

    /liz i Lux

  3. Spelat var vecka p åvanligt lotto. Lyckades vinna hela 1800:- tog en halvtimme för killen att övertyga mig om det var min lapp som vann. Brukar normalt sätt vinna mellan 18 och 54 kr…. tur man inte spelar för mer än 28:- 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..