ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ni gör mig så jefla glad, tack!

Jobbet & jag

Mina läsare

Glad i hågen satte jag mig i Plain Vanilla-Johannas XC60 som jag lånar. Hon tror att hon ska få tillbaka den när hon kommer hem om 9 dagar och det kan hon ju få tro, hehe. Skönare bil får man leta efter.

IMG_0265

Blir lite stressad bara när motorn stannar vid varje trafikljus, för att sedan starta när man trycker ned gasen. Nymodigheter.

Öppnade den nästan färdiga butiken.

IMG_0240

IMG_0269

Hade glömt bort dom här coola väggljushållarna i ek. Hittade dom i en låda på lagret. Sjukt snygg effekt när man tänder värmeljus i dom. Funderar på att ta fram nya i flera färger. Upphängningen är så kallade nyckelhål, väry easy.

IMG_0268

Vi har fortfarande inte fått in alla varor, men det börjar ta sig.

Det är ju ingen riktig butik vi har varför vi inte lägger ned en massa pengar på inredning. Det får duga så här.

IMG_0239

Oj vad många läsare som och hälsade på mig igår! Även om hälften av er kärringar inte vill vara med på bild, så lyckades jag tvinga några av er! Jag brukar vara skitnoga med att notera era namn men den här bönan missade jag. Supertrevlig från Tierp … tror jag det var!

IMG_0245

Sen kom Marie. Hon och jag är lika gamla unga. Eller ja, ska vi vara noga så är hon två månader äldre än jag och det är ju viktigt att vara noggrann när det gäller riktigt betydelsefulla saker, haha!

IMG_0250

Efter henne kom en gammal kompis, Malin. Long time no see! Oj vilken bra iPhone-kamera jag har….not.

IMG_0281

Och här har vi Marianne. Hon köpte svarta muggar av mig eftersom hon är galen i svart. Alltså, jag har BARA supertrevliga läsare! Även om de lipar!

IMG_0252

Sen kom en skitglad Sussi. Lika trevlig hon också!

IMG_0256

Och så dagens långväga besök: Frida från Tenhult. Älskar att ni tar er tid att hälsa på mig.

IMG_0261

Dagens absolut roligaste besök var Helena. Sjukt trevlig coh snygg, som alla jefla blondiner i mitt liv, morr! Hon kom in med sina supercharmiga söner.

IMG_0257

Efter en stund dök hennes man upp. Då började det roliga. Han var inte så glad på mig. Han jobbar nämligen på Panasonic och jag dissade ju dom, eller rättare sagt: maken dissade ju deras rakapparat härom veckan. Mr Panasonic, och hans jobbarkompisar, var tämligen övertygad om att jag var köpt när jag skrev om Fars Dag-tävlingen där man kunde vinna en rakapparat från Braun. Jag berättade att jag inte fick en endaste krona för att göra det inlägget, vilket nog förvånade honom. Han var lite svårflirtad eftersom han tyckte att jag jämförde äpplen med päron när jag lade upp bilden på makens sopiga Panasonic-rakapparat och jämförde den nya från Braun. Jag bockade, neg, skrapade med foten och bad hundra gånger om ursäkt … med ett flin i hela fejset, eftersom jag fortfarande tycker att Braun är överlägsna.

För övrigt så var Mr Panasonic en väry good looking husband. Skulle ju naturligtvis ha fotat honom så du Helena, släpa med honom till Bromma Blocks så att jag får visa damerna här i bloggen! Eller så kommer ni tillbaka idag. Jag jobbar till 15.00, haha!

Jag saknar Espresso House här. Fick tips om ett hak och köpte lunch. Blev så stressad när jag skulle beställa då det fanns så mycket att välja emellan så jag valde någon pulled chicken quesedillas, eller hur det nu stavas. Doftade svingott, skulle precis ta en tugga när jag såg att restaurangen lagt i värsta mordvapnet:

20141115_145122

MAJS!

Det är fasen bland det äckligaste jag vet och jag får på riktigt kväljningar om jag råkar få i mig ett majskorn.  Den toppar min lista tillsammans med gröna skitäckliga ärtor, vidrig sparris, stinkande brysseläckelkol och superläskig broccoli. Och gröt. Blääk. Allt bottnar i att när jag var liten och gick på dagis så fick man inte gå från bordet förrän man ätit upp maten. Jättebra pedagogik.

Idag jobbar jag i Liljeholmen fram till 15.00. Kom och hälsa på, jag är jättetrevlig!

Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag och torsdag i Bromma Blocks, 10-15.

Måste försöka ta ledigt några dagar. Har inte skrivit en bokstav i min bok sedan jag var i Spanien och jag är svinstressad. Ska vara klar för redigering  i januari.

Och så måste jag ta tag i Ullareds-trippen. Tror att jag lägger ut ett anmälningsformulär som ni får fylla i, och då ser vi hur många som är intresserade. Vore kul att komma iväg. Jag behöver tanka lite bloggläsarkärlek.

Häpp!

Ni gör mig så jefla glad, tack!

51
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.