ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Stressig fredag och att få köra drömbilen

Jobbet & jag

Mina läsare

Ujuj som jag stressade igår. You have no idea.

Började med att åka till Liljeholmen för att hämta elefanter. Som jag åkte och lämnade i Bromma Blocks. Hämtade upp lite grejer och drog till kontoret. Packade i ordning en massa julprodukter och åkte tillbaka till Liljeholmen.

Eftersom jag var ensam större delen av arbetsdagen så var det till att jobba för tre. Tur att man är snabb.

Älskar min fina ljusvägg även om jag inte hann färgkoordinera den ordentligt.

IMG_0206

Maken har tagit in ett kompletterande ljusmärke till våra toppsäljare Village Candle. Jag har tagit hem och testkört ett och det har passerat det första testet: noll sotning. Det är det värsta jag vet nämligen. Colonial Candle heter märket, från USA, funnits i 100 år. Intressant form på burkarna, de är ovala. Jättesnygga.

Efter Liljeholmen drog jag till kontoret, hämtade lite grejer jag hade glömt, sen hem för att möta Plain Vanilla-Johanna. Vi åkte ut till Arlanda eftersom hon och dottern skulle till HongKong. Under kommande 9 dagar så ska jag köra hennes XC60, min drömbil. Vi hamnade i megaköer så jag ber henne byta till Radio Stockholm, för att höra om det är någon trafikolycka på vägen.

“Den kanalen har inte jag.” svarade Blondie.

IMG_0207

Jag skrattade så att jag höll på att kissa ned hennes säte.

“Vadå “har inte”? Det är ju bara att bläddra fram till den!”

“Hur gör man det? ” Det finns fan ingen som kan få mig att skratta som hon kan.

Johanna har haft sin bil i något halvår men har tydligen aldrig vridit på tunerknappen utan bara lyssnat på de förinställda kanalerna. Hon älskar dessutom musik, vilket inte jag gör, så hon lyssnar alltid på dom däringa poppiga kanalerna.

IMG_0210

Hon vred på knappen och fick panik då hon inte fick tillbaka MixMegapol. Stängde av och satt på igen, då kom kanalen tillbaka.

“Asså, du rör inte min radio!”

IMG_0229

Pussade dom hejdå och drog hem till Jack-Jane för att hämta jackor till Liljeholmen. På vägen dit körde jag lite fel. Hamnade ute i skogen någonstans. Så jefla otippat.

IMG_0215

Blev så stressad att jag började pilla på radion och fick på P1, som jag alltid lyssnar på för att lugna ned mig. Tänkte att jag har 9 dagar på mig att hitta tillbaka till den där jefla MixMegapol-kanalen.

IMG_0218

Till slut var jag på rätt väg. Jane hade precis lagat skitgod middag så det var bara att sätta sig. Jag lyckas alltid ta så jäkla fula bilder på henne.

IMG_0227

Vi satt och pratade länge och när klockan var 20.45 kom jag på att jag lovat talibanen McDonalds-middag … för länge sedan. I samma sekund ringer hon.

“Mamma, är du hemma snart?”

“Eh …mm, om en liten stund.”

“Men var är du?”

“Jag ska precis åka … från Jane.”

“Men MAMMAAAAAAA, harunte åkt än?!”

Ähum, det var bara att ta lådan med jackorna, kuta ut till bilen och starta bilen. Som inte ville starta. Man kan säga att Volvo XC60 är aningen modernare än min XC90. Nu för tiden har man inte nyckel, bara en plastmoj som man trycker in i ett hål.

IMG_0232

Det gjorde jag. Inget hände. Hittade en knapp som det stod “Starta motorn” på, eller något i den stilen. Tryckte. Inget hände. Fick panik. Sen såg jag instrumentpanelen.

IMG_0231

Asså, hur fatta det liksom. Motorn startade och jag tryckte pedalen i botten. Superstressad inser jag försent att  jag kör åt helt fel håll, mot Norrtälje i stället för Stockholm.

IMG_0228

Det fanns i n g e n s t a n s att svänga av, så det var bara att köra tills jag hittade en avfart. Jag måste ha världsrekord i att åka vilse TROTS att jag har GPS både i bilen och i telefonen. Jag är dum i huvudet på riktigt.

Sladdade in på McDonalds och beställde allt som gick att beställa.

IMG_0230

Turbo hem, möttes av en svinsur taliban, med all rätt. Eftersom hon aldrig får glass från McDonalds hade jag ju givetvis köpt med mig en dajmglass. Jag blev förlåten på 0,8 sekunder.

Men jag lär ju inte bli Årets Mamma det här året heller.

Idag hoppas jag att ni är ett gäng som kommer förbi i Liljeholmen. Plan 3, vägg i vägg med KappAhl och MQ. I böjen.

Väry welcome!

Stressig fredag och att få köra drömbilen

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.