ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

En dag kvar

Jobbet & jag

I morgon öppnar vi pop up-butiken i Liljeholmen. När jag kom dit igår så måste jag erkänna att jag blev lite varm i pannan.

IMG_0154.JPG

Tur att man har en släng av ADHD, eller snarare hela alfabetet, för jag jobbar som bäst när jag är under stark press.

Vi ska prova att sälja elefanter här också. (Tog kortet innan bordet var färdigt.)

IMG_0156

De säljer sjukt bra i Bromma Blocks och borde funka i Liljeholmen också.

Mina två favoriter;

IMG_0157
IMG_0178

Mitt i allt ringde talibanen och påminde mig om att det skulle vara Halloween-party på kvällen i skolan. Järnet hem för att göra hennes sminkning.

IMG_0164
IMG_0165

Sen turbo tillbaka till butiken. Strax efter dök min kompis Lena upp för att hjälpa mig. Ni vet, hon som är fröken på Elisabethskolan här i Stockholm. Skolan som utbildar hudterapeuter. Måste snart lägga in mig där en heldag och prova ALLT dom har. (Om ni inte vet så är det ett perfekt ställe för hudvård. Elever som brinner för sitt framtida yrke och det är snorbilligt. Kolla priserna här så får ni se själva! )

Jag är lite dålig på att be om hjälp så Lena tvingade mig att träna på henne..

IMG_0168

Hon fick bli chef för julkeramiken från Nittsjö.

IMG_0170

Hon vet att jag letar efter nya ljus att sälja så hon hade med sig ett till mig. Ett märke jag aldrig hört talas om. Svensktillverkat, ekologiskt och miljövänligt.

IMG_0171

Var tvungen att tända det direkt när jag kom hem.

IMG_0191

Mycket annorlunda och spännande doft. De har få dofter men en historia kring varje. Me like.

Jag slog på stort och gjorde en gourmetmiddag. Den bestod av världens godaste kvarg uppiffat med två olika sorters lakritspulver.

IMG_0194

Sen gick jag upp och dog i sängen.

En dag kvar

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights