ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man befinner sig i la la-land

Jobbet & jag

Kenneth

Igår jobbade jag typ 4,8 minuter. Kom hyfsat glad till jobbet eftersom jag visste vad som väntade bakom dörren.

IMG_0086

Ujuj, vad smal jag ser ut, ska nog alltid fota från den här vinkeln!

Min kärlek. Kenneth följer mig i hälarna vart jag än går. Har svårt att jobba när han sitter och tittar på mig med sina fina bruna ögon.

IMG_0097

Så jag sket i det och lekte med honom istället. Aningen roligare.

Maken undrade om jag har slutat att jobba helt och hållet, så han släpade med mig till Liljeholmen. Där hade den ansvarige glömt bort att vi betalar hyra från och med igår så vi fick först inga nycklar, men lyckades till slut få en vaktmästare att ge oss en.

Vi ska vara på plan 3. Liksom i Bromma Blocks så betyder plan 2 att det är entréplan. Fattar inte hur dom tänker, men vi kommer alltså vara vägg- i-vägg med KappAhl och MQ. De där mörka fönstren ni ser rakt över där.

IMG_0079

Ytan är lite svår.

IMG_0100

Alla normala människor kan rita upp en karta och möblera ut efter den, men se, det kan inte jag. Jag måste vara på plats och föreställa mig. Sen släpar jag dit all inredning, placerar och flyttar om 180 gånger, tills jag är nöjd. Och så åker resten tillbaka till kontoret.

IMG_0101

Med väldigt små medel ska vi försöka få det här att se ut som en pop up-butik på lördag. Väggarna är lite saggiga från föregående hyresgäst, men det får vi stå ut med. Jag kommer vara där hela lördag och större delen av söndag så kom gärna förbi. Vi kommer inte att ha hunnit få in alla varor, långt ifrån, men ni får stå ut ändå och ge butiken en andra chans senare.

Nu ska jag jobba hårt i tre timmar innan jag åker hem till en sjuk taliban.

Åh vilken bra mamma jag är som jobbar när mitt barn är sjuk.

När man befinner sig i la la-land

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.