ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Kunde ha blivit en nära-döden-upplevelse

Jobbet & jag

Kocken på MatKomfort är verkligen ute efter att ta livet av mig.

IMG_0103

Ikväll räkmacka. På sirapsbröd.

Bra så.

Kunde ha blivit en nära-döden-upplevelse

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights