ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Skitvecka

Jobbet & jag

Kenneth

Mina läsare

Talibanen

Tvi vale vilken skitvecka det här har varit. Med en del solglimtar dock.

Den börjar med att jag på riktigt trodde att MatKomfort ville ta livet av mig i måndags. Jag nästan dog när jag såg menyn.

IMG_9880

Alltså. Brysselkål. Det står överst på min Top 10-lista över grönsaker man med all säkerhet dör av om man äter. Fifan så vidrigt.

Men finns det någon som kan pigga upp mig så är det Plain Vanilla-Johanna. Släpade med henne till City Gross härom dagen. Jag skulle handla och hon ville passa på att köpa mjölk. Jag är en sån som använder handscanner. Allways. Man kan säga att Johanna inte tillbringar alltför mycket tid i livsmedelsbutiker för hon tittade frågande på mig och sa:

“Men, hur ska jag handla då, jag har ingen sån?”

“Hörrudu Blondie, vad sägs om att du går till en v a n l i g kassa och betalar!” 

IMG_9878

Sweet Lord, det finns nog ingen som kan få mig att skratta som Johanna.

Jag har varit lite ledsen i veckan men efter två timmar på Espresso House härom kvällen, med den som står mig närmast här i världen, Wendy, så kändes det aningen bättre. Hon är klok som en bok. Eller vad man nu säger.

IMG_9928

Fick förresten en ny tidning hem i veckan. Den delas ut gratis till alla villaägare, men jag vet inte om det bara är i Stockholm.

IMG_9930
IMG_9931

Har väntat på den länge då jag träffade Maria på min pressresa till Bulgarien i juni och hon då berättade att hon skulle starta en ny tidning. Well done honey, den är kalasbra!

Veckan fortsatte i snigelfart och jag undrar varje dag varför jag och Jack-Jane inte vinner på trav och Lotto, eller vad vi nu väljer att spela varje vecka, så att man bara kan dra från allt.

IMG_9933

Apropå Plain Vanilla-Johanna. Eller rättare sagt Plain Vanilla. Sådana här kommentarer gör mig glad.

IMG_9833

Det finns INGA jeans som sitter så bra på röva som Miss Me så därför blir jag skitglad varje gång ni hör av er och bekräftar det.

När jag tittade ut i går morse var jag halvvägs ned till källaren för att hämta upp samtliga 43 resväskor, packa och dra från landet.

IMG_9934

Men, det går ju inte. Jag måste ju jobba i Bromma Blocks till den 6 januari. Skitmycket suck.

Har ju inte varit på kontoret på hela veckan och därför inte kunnat träffa Kenneth, men igår stod jag inte ut längre utan sladdade förbi för att tanka lite kärlek. Oj så glad han blev. Oj så glad jag blev. Så kär jag är i den lille skiten.

IMG_8751

Varje dag den här veckan har bloggläsare hälsat på.TackgodeGudfördet. Igår var det rekord. Dessvärre är det ju ett gäng av er som inte vill vara med på bild, och det respekterar jag så klart.

Men, det finns dårar som inte har något emot det. Snacka om att jag blev glad när den här bönan klev in. Direkt från Skellefteå. Säg hej till Maria Skiddi som för övrigt har läst mig i flera år. Älskar att träffa er läsare!

IMG_9917

“En same utan renar!”, som hon sa. Efter att vi hängt med varandra så skulle hon gå och ta en kaffe. Jag ville att hon skulle gå en trappa upp till Espresso House, men det blev en lite väl vågad promenad för henne, tyckte hon. Bara det att hon hittat hela vägen till Bromma Blocks var en mirakel. I samma ögonblick kom Espresso House platschef in i butiken för att lämna mig min lunch som jag köpt på morgonen sjukt bra service, och då passade Maria att “ta rygg på henne”, som hon uttryckte det. 1o minuter senare satt hon med sin premiär-sojaböns-latte och MMS:ade mig.

IMG_9952

Hur man blir av med sin Espresso House-oskuld liksom.

IMG_9951
Men kärringen som för första gången tog en selfie, måste lära sig hur man gör på riktigt!

Jag fick massor av presenter från flera av besökarna igår, det kändes nästan om om jag fyllde år.

IMG_9949
IMG_9950

Strax innan jag slutade dök Knoll upp. Ann alltså. Vi hade en planerad dejt och trots att jag alltid säger att hon inte ska ha med sig grejer till mig, så har hon det ändå.

IMG_9945

Godaste chokladen ever!

Vi tog en timmes fika och jag fick lite pepp av henne. Världens bästa och snällaste Ann.❤

IMG_9940

Efter fikat åkte jag in till stan. En av mina närmaste vänner är jättesjuk och måste ligga stilla hemma. Jag rasslade in på Hemköp, köpte lite grejer sen vidare till den lokala sushi-restaurangen och köpte middag till henne. Krama sig lite, prata sig lite och sen järnet hem för att laga mat till talibanen.

När jag klev in genom dörren ropade hon att jag absolut inte fick titta. Sedan tog hon min hand och släpade in mig i matsalen.

Öppnar ögonen och höll på att trilla baklänges. Hon hade lagat middag och preppat korthögen. Vi spelar alltid kort när vi äter middag. Det ser ju ut som det ligger en spya eller något på tallrikarna, men Lordilord så gott det var. Och mycket, hehe. Köttgryta med vitlöksbulgur men hon har lite svårt att avgöra hur lite jag äter.

IMG_9941

Till efterrätt hade hon gjort en fruktsallad som vi åt med vaniljkvarg.

IMG_9924
IMG_9923

Jag har sällan blivit så glad och rörd i mitt liv. Dessutom hade hon diskat alla kastruller, och torkat diskbänken. Bara det gjorde mig toklycklig. (Har ju svårt att äta middag om inte kastrullerna är diskade innan jag sätter mig till bords. Jag vet, en allvarlig störning.)

“Mamma, ungefär 15% är för att jag blev så tacksam över alla väskor, men resten är för att jag tänkte att jag skulle hjälpa till lite.” (Hon fick ett gäng väskor härom dagen, som jag inte använder.)

Alltså. Mitt hjärta höll på att gå sönder. Snacka om att veta när hon ska göra en glad.

Nu ska jag iväg och äta frukost med Sophie på Eriksbergskliniken. Jag har avbokat våra senaste dejter, men nu är det dags. Long time no see.

Klockan 14.00 har jag möte med Synoptik. Oj som jag ser fram emot det.

För övrigt skolkar jag från jobbet.

Fuck work.

Skitvecka

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights