ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om kärleken till ett hundskrälle

Kenneth

Jag är på livets andra planhalva. I hela mitt liv har jag tokvägrat husdjur. Gick med på fiskar till maken och dvärghamster till talibanen. Möjligen att jag kunnat gå med på vandrande pinnar.

Anledningen har varit aningen larvig kanske men jag har sett alltför många vänner som mist sina husdjur och där sorgen har varit outhärdlig.

Vad gör jag i somras?

Går och köper en Jack Russell-valp till 23-åringen. Som hon döper till Kenneth.

IMG_4601

Tiden går och vi passar honom rätt ofta. Alltid någon gång per vecka och då och då över en helg. Han är dessutom med på jobbet varje dag och vi blir som ler och långhalm. Av någon märklig anledning så tyr han sig bara till mig på jobbet. Maken blir sur “Vafan han vill ju b a r a vara med dig h e l a tiden!”

Möjligen är det så att den unge herrn känner på sig att jag minsann inte ska fästa mig.

Fifan som det gick åt helvitti.

Jag är ju låst på Bromma Blocks varför jag inte varit på kontoret på en vecka och har således inte träffat honom. I morse åkte jag dit en snabbis för att hämta något. Gissa vem som kastade sig över mig.

S o m den lille skiten har fastnat i mitt hjärta.

Om kärleken till ett hundskrälle

35
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.