När rutiner störs och mina fina läsare

Mina lördagar och söndagar är heliga. Jag går upp mellan 06.00-06.45, duschar, fixar frukost, planterar plattröven i soffan och sen på med Dr Phil. Njuter av lugnet, läs: make och taliban som sover.

Det såg lite annorlunda ut igår. Till att börja med vaknade jag 08.15. Har lite problem med att somna då det är mycket skit som pågår i mitt liv som jag inte kan prata om just nu. Förlåt för det.

I alla fall. En macka på stående fot, och sen iväg till Bromma Blocks. Nyduschad 08.30.

Det är inte för inte som jag är Stockholms mest osexiga kvinna. Inget smink, håret blött och på ända. Men jag är ganska snäll … alltid något.

Jag var tvungen att åka till butiken för att möta upp Jack-Jane, som kom med ett gäng snygga jackor, som hon dessutom galgade upp. Älska sina vänner liksom!

Jag jobbar ju inte helger men den här helgen kommer jag att lalla runt där. Blir ju så sjukt glad när ni bloggläsare kommer och hälsar på.

Eva är en av mina bloggstammisar och igår kom hon med en liten orkidé!

Hon är dessutom en av få kvinnor i Sverige som jagar älg.

Men, det som gjorde min dag var Susanne, som tokvägrade att vara med på bild. Hon bilade i t r e timmar, från Söderköping,  b a r a för att hälsa på mig. DET är kärlek det. Jag har världens bästa läsare. Punkt. Fasen att jag inte fick ta ett foto på henne, ”jag blir så dålig på kort!”. Hon tog en på mig i stället. Notera gärna ICA-påsarna under ögonen..

Jag har fortfarande sjukt ont i mina fötter så igår kväll gjorde jag en deal med talibanen: hon fick fortsätta att titta på Disney-channel, eller vad det nu är hon brukar glo på, i vardagsrummet, mot att jag fick pedikyr och fotmassage av henne och hennes Halloween-fingrar.

Middag?

McDonalds.

Sex?

Skulle inte tro det va.