ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

När man inte lyder sina barn

Kenneth

Tonåringen - numer 28-åringen

23-åringen har ju skaffat sig en Jack Russell; Kenneth. Han är 5 månader nu och jobbig som fan. Som fan.

Jag har i hela mitt liv varit emot hundar och katter av en ganska löjlig anledning. Dom dör. Dom dör och då bryter man i hop. Jag har sett kompisar vars liv har raserats när deras älskade husdjur dött och jag har nog med problem och pallar inte med sånt.

Hur som. Kenneth äntrade våra liv och jag var rätt iskall. Jorå, fin hund. Jättesöt. Bra så.

En dag behövde 23-åringen hundvakt. Talibanen var i sjunde himlen. Jag var mer neutral. Kenneth var ju fortfarande gullig men herregud som han kissade och bajsade överallt. Skithund.

Sen var vi hundvakt en hel vecka.

Ähum. Han kanske inte bara är gullig. Tänkte jag. Hade visst en personlighet också. Och så var det ju det där med hans ögon. Som man drunknar i.

Efter den veckan var det fan kört. Jefla hund. Nu har jag svår abstinens om jag inte får träffa honom varje dag. Vilket jag får eftersom 23-åringen jobbar med oss och Kenneth hänger på jobbet varje dag. Men helgerna är lite jobbiga. Utan honom. Jag kommer aldrig i livet att skaffa en egen hund men den här lille skiten har flyttat rakt in i hjärtat.

23-åringen har givit mig strikta order om att han absolut inte får sova i vår säng. Jag har hört att man kan göra lite som man vill om man är mormor, så jag låtsas som om jag inte har hört det där.

För h u r lätt är det att säga nej till en sån här:

IMG_9131
IMG_9141

När man inte lyder sina barn

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.