Det här med att banka bäver i finhooden

Jag vet inte riktigt hur ni har det ställt med lördagssex men man kan väl säga att det inte existerar i det här hushållet för herregud så trött jag var efter min tripp till Varberg i fredags.

Min man har dessutom oturen att vara gift med norra Europas osexigaste kvinna. Så här såg det ut hemma hos oss klockan 18.00 igår.

IMG_9105

Maken gillar inte när jag är borta från hemmet och då kan man kanske tro att han anstränger sig lite när man väl kommer hem.

Har jag sagt att han är en gourmet-kock?

My dinner last night.

IMG_9112

Well, man kanske får det man förtjänar. Det är ju tur att jag vet att han älskar mig i alla fall. Då kan man ha lite överseende, hehe.

Idag söndag. Vi skulle ha varit i Malmö och överraskat SÄPO-frun då SÄPO-chefen ordnade en överraskningsfest för henne igår kväll, men det sket sig i sista minuten. Lyckligtvis kunde jag fira henne förra helgen när hon rymde hit på självaste födelsedagen.

Okej, ska jag städa ur köksskåpen, rensa bort de sista sommarkläderna, röja i vår äckliga källare eller ska jag vara en glad och älskvärd fru och ta hand om min make idag?

Fast det är klart, sex nu för tiden tar ju inte så lång tid så jag hinner väl med både det och allt annat som står på listan.

Vad gör ni idag?

 1. therese skriver:

  Tack för din blogg….härligt att läsa :-). Du får mig ofta att skratta!

 2. Maria skriver:

  Älskar dina ord. Banka bäver är så kul och du är den första jag sett använda det.
  Älskar att läsa din blogg för du är så rolig.
  Kram
  Maria

 3. Sofie skriver:

  bankat bäver; ) både igår och precis nu;)

 4. Lillie skriver:

  Bonka bäver i Borås.
  Få sig ett nyp i Alingsås.
  Man får flått på skinnespiken i Arvika.
  Pippar i Kalskoga, å gökar uti Flen.
  Å i Piteå har man bara ta´t en fika.
  Å fan va kul de e´ å höra vad man kallar de som
  alla gör…från Helsingör ända upp till Gällivare..osv…

 5. Lena skriver:

  Har haft tipspromenad med byn här i tokregnet på förmiddagen. Själv höll jag mig under vindskyddet och stekte kolbullar så nu luktar man rökt böckling. Ämnar inte göra ett smack mer idag. Kanske rensa ut kläderna som blivit för stora i garderoben kom jag på vore bra. Fick ledig eftermiddag då jag fick in för få anmälningar till mitt pass – men ärligt så gör det inte ett dugg dä 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..