ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ujuj, när verkligheten kommer ikapp

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Det här med att börja träna. Ähum. Jag har ju skaffat mig en PT och ska börja träna i oktober. Har jag sagt nu. I några veckor. Ni minns honom va? Snygg-Axel.

IMG_8016

Jag tänkte att både han och ni skulle glömma bort det här. Jag hatar träning. H a t a r. I samma veva som det blev klart så råkade jag maila en av mina bloggläsare, Behå-Helene ni vet. Hon säljer nämligen även träningskläder. Eftersom jag handlar behåar av henne med jämna mellanrum så har hon mina kortuppgifter varför jag bara behöver skicka mail och skriva: “måste ha en ny behå, skicka en bra.” Funkar skitbra varje gång. Orkar inte gå in på hemsidan och beställa.

När det här med träningen ploppade upp och jag var eld och lågor så råkade jag dra iväg ett mail till henne: “Ska börja träna, kan du skicka träningskläder? Bra grejer men inte för dyrt.”

Jag glömde bort det här och i förra veckan fick jag en avi. Trodde att det var någon av er som skickat mig nånting eftersom jag inte väntade mig några paket. Försöker hålla lite i plånboken. Eller rättare sagt, maken håller i den åt mig.

Kommer hem och packar upp. Helvitti. Hade tokglömt träningskläderna.

IMG_8646

Sen började jag tokskratta. Undrade om Helene rökt en haschpipa när hon packade eftersom allt var i storlek 40. Inte en chans att jag kommer i det och glöm att jag har tajta kläder på mig när jag tränar. Valkalajnen liksom. Packade ned allt igen, men så sa talibanen att jag skulle prova i alla fall.

Man kan säga att jag var aningens förvånad när jag provade allt.

IMG_8651
IMG_8653
IMG_8650
IMG_8690
IMG_8692

Varenda grej satt skitbra. Tyvärr.

IMG_8669

Det här betyder att jag måste börja träna nu va?

Jefla skit också.

Ujuj, när verkligheten kommer ikapp

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.