ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Expedition utrotning

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Kenneth

Jag har fått jordens jefla finne. Vi pratar The Finne of The Century. Så stor att jag var väry tveksam till att gå ut i morse. En sån där som man vet att det inte går att klämma men ändå gör man det och då blir den ännu större.  Har inget täckstift eftersom jag inbillar mig att ungdomens tid är förbi och här behöver inget täckas. Eller ja, snarare det faktum att jag inte sminkar mig särskilt ofta och tycker sånt tjafs verkar onödigt att köpa.

I går kväll var den liten. I morse, efter att jag klämt, så var jag helt säker på att alla bilar i finhooden skulle stanna per automatik om jag gick ut.

IMG_8850

På med fyra lager foundation men inte fan hjälpte det. Säpo-frun, som skulle åka hem senare på dagen, ville väry gärna åka till Bromma Blocks så det var bara att bita ihop.

Satt på sushi-restaturangen och lyste upp hela Bromma Blocks.

IMG_8861

Kom hem och tänkte att “nu jävlar ska det klämmas en gång för alla”. Tog i för kung och fosterland. Not so good idea. Det pulserade i hela fejset.

Säpo-frun hade med sig någon världsnyhet på ansiktsmasksmarknaden. “Ge hit!” sa jag och smetade in hela fejset.

IMG_8854

En kvart senare hade hela plytet torkat ihop.

IMG_8871

Den var förvisso sjukt skön, men finnjefeln gick inte att rubba. Nu har jag tryckt in en halv tub med blå tandkräm i ansiktet och tänker snart gå och lägga mig.

IMG_8884

Är den inte borta i morgon så tar jag fram skalpellen.

För övrigt har vi en ung herre som ska spendera natten här. En fyrbent busig liten skit. Han har bestämt sig för att göra livet surt för oss trots två kvällspromenader, hjärngympa och lite annat. Maken och jag har dock kommit på hur vi ska kunna få sitta i lugn och ro i varsin hörna av soffan resten av kvällen. Kenneth är nämligen skiträdd för ballonger. Himla otur att vi råkade ha just två stycken hemma idag.

IMG_8885

Det ser aningen märkligt ut med två vuxna människor som sitter med en ballongpinne nedstucken mellan soffdynorna.

Medan somliga håller sig på lagom avstånd, hehe.

IMG_8070

God afton!

Expedition utrotning

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.