ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

På en vårdcentral nära dig

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jag åker ju inte tunnelbana men skrattar lika mycket varje gång när jag läser kompisar instagram/twitter om hur jäkla irro man bli när någon sitter och pratar högt i mobiltelefonen. Har haft lite svårt att föreställa mig hur det är att uppleva på riktigt. Tills igår.

IMG_8529

Hej Berit.

Nu vet jag och ett helt väntrum att man kan köpa blåblommiga pyjamasar på Lidl. Tre stycken om man vill. Otroligt snygga var dom också. Och att du då slipper skämmas om det ringer på dörren och du har par dig någon av dina vanliga sunkiga t-shirts.

Och så vet jag att alla barnen var underbara under predikan dagen före. Och vilka barn som satt i vilkas vuxnas knä. Och att Isabelle minsann svarade på helt andra frågor än de hon skulle svara på. Det var tydligen fantastiskt roligt. Och att alla föräldrar byter barn. Och att barnen nu går med i tjänsten och det är väldigt kul för de äldre förkunnarna. 

Viktigt för alla oss i väntrummet var också att få veta att Sanna kommer bli jättevacker när hon blir stor. Särskilt nu när hon börjar få så långt hår. Viggo är en kopia av Axel också. Och Axel är lite väl hård mot Viggo.

Himla trist att du stod i duschen på morgonen och topsade näsborrarna och att topsen råkade fastna i ena näsborren. Sådant är aldrig kul. 

Tack Berit för att jag sparade på mitt mobilbatteri,  det gick nämligen inte att koncentrera sig på att fippla med telefonen, så det var ju faktiskt väldigt bra. Extra trevligt att du ringde upp en annan kompis strax efter första samtalet bara för att dra samma story igen. I 12 minuter.

Men jag tyckte lite synd om de två patienterna som stönade högt och till slut reste sig för att sätta sig i ett annat väntrum. Måste ju säga att det var väry oförskämt gjort av dom.

För alla vi resterande 7 personer tyckte det var otroligt trevligt med tinnitus klockan 9 på morgonen.

På en vårdcentral nära dig

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.