ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Mona Rekommenderar

Mona Rekommenderar

Well, det har knappast undgått någon att jag har en rejäl plattröv. Och man kan väl säga att min mage och mina lår kanske inte är det mest spänstiga på min kropp. (Ja ja, jaaaa, jag ska börja träna i oktober!)

Jeans är ju alltid populärt. Jag har avskytt blåjeans i hela mitt liv. Tycker det är fult. Tills Johanna på Plain Vanilla lurade på mig ett par Miss Me-jeans. Sjukt snygga och sköna. Efter det har jag testat Just R och Please, men Keso-röven bara åker omkring i dom. Jag liksom känner hur rumpskinkorna fladdrar, så jag håller mig till mina 3-4 par Miss Me.

Igår ringde Johanna och sa att mina nya byxor hade kommit. Jag älgade över i 180 blås, glad som en speleman. Tills jag såg att det stod “Skinny” på etiketten. Vadå “Skinny”, jag är fan inte skinny någonstans. Då skrattar Ingela:

“Men Mona, du har bara Skinny-jeans!”

Hoppsansa, där blev man ju aningens happy. Rasslade in i provrummet och satte på mig dom och sen fick jag en orgasm. Big one. Kolla vad snygg jag är! Jag bad Johanna fota så att jag kunde visa er.

Hon ba’; “Kan du sätta ihop benen, du ser ju helt puckad ut!”

IMG_8534

IMG_8533

Och det gör ju inte direkt ont med blinget på fickorna.

IMG_8532

Okej, varför är nu dom här så speciella då? Jo, för de håller in fläbbet så himla bra!

IMG_8536

Och även om det kanske är en synvilla så k ä n n s det som om man är fit som fasen. Inget jädra daller någonstans när man går. Det ser dessutom ut som om man har en platt mage. Tillåt mig skratta liksom.

Så om ni har möjlighet; prova det märket. Det finns även utan jättemycket bling också. HÄR är just min modell och skulle de vara slut i storlekar så kan tjejerna beställa hem skitfort. (Jag har storlek 30.)

Mona Rekommenderar

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.