ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Well, det är aningen svårt att inte älska den här korven

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Vi snodde ju med oss Kenneth hem i helgen och jag som lovat mig själv att aldrig bli kär i ett djur är helt fucked up med kärlek till honom. Jefla hundskrälle.

Och han har ju en skön stil den lilla raringen, som för övrigt är 5 månader nu.

IMG_8524

Det här är för övrigt hans favoritställning när han slaggar:

IMG_8522

Jag vill köpa ett hundhalsband från Louis Vuitton till honom, men 23-åringen tokvägrar. Tycker att det är lite för “gayigt”. Måste nog försöka övertala henne för titta vad han passar bra på min datorväska!

IMG_8497

Igår eftermiddag var det roliga slut. Då stod hon inte ut längre utan kom och hämtade honom.

IMG_8527

Idag är det måndag. En ny spännande vecka. I morgon har jag ett jätteroligt möte som jag verkligen ser fram emot. Blir det bra så kommer det involvera er läsare i allra högsta grad. Jag planerar en bloggträff modell väry big nämlich. På torsdag kommer Säpo-frun från Skåne hit och ska tillsammans med sonen tillbringa helgen här. Säpo-chefen himself befinner sig på en utlandstjänst sedan snart ett år tillbaka.

Härlig vecka med andra ord!

Well, det är aningen svårt att inte älska den här korven

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.