Well, det är aningen svårt att inte älska den här korven

Vi snodde ju med oss Kenneth hem i helgen och jag som lovat mig själv att aldrig bli kär i ett djur är helt fucked up med kärlek till honom. Jefla hundskrälle.

Och han har ju en skön stil den lilla raringen, som för övrigt är 5 månader nu.

IMG_8524

Det här är för övrigt hans favoritställning när han slaggar:

IMG_8522

Jag vill köpa ett hundhalsband från Louis Vuitton till honom, men 23-åringen tokvägrar. Tycker att det är lite för ”gayigt”. Måste nog försöka övertala henne för titta vad han passar bra på min datorväska!

IMG_8497

Igår eftermiddag var det roliga slut. Då stod hon inte ut längre utan kom och hämtade honom.

IMG_8527

Idag är det måndag. En ny spännande vecka. I morgon har jag ett jätteroligt möte som jag verkligen ser fram emot. Blir det bra så kommer det involvera er läsare i allra högsta grad. Jag planerar en bloggträff modell väry big nämlich. På torsdag kommer Säpo-frun från Skåne hit och ska tillsammans med sonen tillbringa helgen här. Säpo-chefen himself befinner sig på en utlandstjänst sedan snart ett år tillbaka.

Härlig vecka med andra ord!

 1. Camilla skriver:

  Det är ju helt klart att du behöver en egen hund 🙂

 2. Jag undrar om du tycker detsamma om 13 månader……. För gör han redan som han vill med dig så jisses vad du får jobba då…..

 3. Alex skriver:

  Mona ,sjalvklart att Kenneth ska ha ett LV halsband!!!
  Min Chihuahua kille har det och det ar hur fint som helst pa honom,och han har samma farger som Kenneth!
  Haller med om att kopplet ar lite kort,sa jag kopte ett vanligt i lader i samma ton.

 4. Bloggträff är precis vad som skulle behövas här. :/

  Han är söt den lille skiten 😉

 5. Ullies skriver:

  Men du Mona, jag behöver SÅ mycket en stor baddabingbloggträff ! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..