Badrumsvisning med Braun Face-test

Härom dagen var jag på Brauns pressvisning av en ny hårborttagningsprodukt för ansiktet. Jag blev sjukt glad när jag klev in på MSL Groups’s kontor (det företag som sköter Brauns marknadsföring) och fick se att Teresia var där. Det var hon som anordnade vår pressresa till Bulgarien och vi hade v ä r l d e n s sjukaste och roligaste hemresa därifrån i våras. Läs HÄR om ni har missat det.

Bredvid Teresia till höger står Julia, som också jobbar på MSL Group.

IMG_8383
¨

Det är ju ingen hemlighet att jag använder Brauns produkter så jag var väldigt nyfiken på den här apparaten.

IMG_8393

Man kan väl säga att min mustasch knappast har blivit diskretare med åren.  För att inte snacka om det där jefla hårstrået som växer under hakan. Hur ofta jag än drar bort det så kommer det tillbaka. Ge upp liksom.

Vi fick en grundlig presentation.

IMG_8384

IMG_8388
IMG_8389

Det är en två-i-en-maskin: en borste som man rengör huden med. Himla fiffigt.

IMG_8391

Jag var ju mest intresserad av musche-grejen men det där var ju helt klart en bonus.

Igår testade jag den och jag vill att ni tar 4-5 minuter och kollar på filmen. Och nä, jag har inte fått en krona för att skriva om den här apparaten (vilket jag borde få, hehe), men jag gillar bra grejer. Jag tyckte dom sa att den kostar runt 600 kr, är dock lite osäker. Eftersom jag är v ä r d e l ö s när det gäller teknik så har talibanen redigerat den här videbloggen. Jag har bara tryckt på ”inspelning”.

Och ja, toaborsten är utbytbar. Så klart!

 1. Den ser livsfarlig ut! Haha! 😉
  Men ditt ansande mellan ögonbrynen gör mig lite fundersam. Jag har alltid trott att du hade naturligt brett mellan dina ögonbryn, som en del har, men i videon verkar det ju som att du har typ plockat isär dem. Eller är det bara några småhår du ansar bort kanske? Verkligen en stor sak för mig att fundera på men har man inget annat i huvudet du vet… Det är väl bara så att jag blivit skadad någon gång i tonåren när jag var på någon typ av ”tjejkväll” och fick lära mig hur man plockar sina bryn. Alltså på riktigt skadad! För sen dess har jag inte kunnat kolla på tjejers ögonbryn utan att tänka på det där. Jag behöver nog gå i terapi kanske… Men jag tänker ofta på om någon har ”för glest” och går runt och ser förvånade ut, eller ”för tätt” och ser arga ut, eller ”för långa” och ser ledsna ut (om de inte går uppåt för då ser de väl arga ut de med antar jag…) för den där mallens skull som de visade då och som är lite allmänt känd antar jag. Ni vet typ: http://en.secretsid.com/pluck-and-define-your-eyebrows/

  Ja, jag har problem.

  1. Jag vet, men det är bara några fjun i mitten som jag tar bort. Jag ö n s k a r att jag kunde få dom att gå in mer mot mitten! =(

 2. Jag skiter heligt i ej färdiga badrum, toaborstar, epileringmaskiner och fin röst. Talibanen är sååå ljuvlig!!! Snacka om snygg redigering med lite insta reklam och annat. Hon är bara BÄST den där ungen.

  1. Haha, jag vet. Jag dog fan när jag såg reklamen om instagram i slutet. Det hade hon hittat på själv och lagt in! Och hon var särskilt stolt över pipet hon lade in där jag svor så in i helvete!

 3. Finns den ute i butik nu? Har försökt att söka men inte hittat!

 4. Herregud, jag har kommit till himlen, MÅSTE, MÅSTE ha en sån apparat, ser ut som en turkiskt morfar under näsan, har nu vaxat i 20 år, och får duckface & fullt med finnar efter varje gång, det passar väl inte en 40-åring 😉 ps tänk att jag gör det var 5:e vecka, så jag ser i stort sett alltid ut som en knasboll!

 5. Lena skriver:

  Kul att höra din röst! Ju mer jag läser om dina problem med maken, desto gladare är jag för att jag är singel. Jag bestämmer. Punkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..