ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Badrumsvisning med Braun Face-test

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Hemma hos mig

Härom dagen var jag på Brauns pressvisning av en ny hårborttagningsprodukt för ansiktet. Jag blev sjukt glad när jag klev in på MSL Groups’s kontor (det företag som sköter Brauns marknadsföring) och fick se att Teresia var där. Det var hon som anordnade vår pressresa till Bulgarien och vi hade v ä r l d e n s sjukaste och roligaste hemresa därifrån i våras. Läs HÄR om ni har missat det.

Bredvid Teresia till höger står Julia, som också jobbar på MSL Group.

IMG_8383
¨

Det är ju ingen hemlighet att jag använder Brauns produkter så jag var väldigt nyfiken på den här apparaten.

IMG_8393

Man kan väl säga att min mustasch knappast har blivit diskretare med åren.  För att inte snacka om det där jefla hårstrået som växer under hakan. Hur ofta jag än drar bort det så kommer det tillbaka. Ge upp liksom.

Vi fick en grundlig presentation.

IMG_8384

IMG_8388
IMG_8389

Det är en två-i-en-maskin: en borste som man rengör huden med. Himla fiffigt.

IMG_8391

Jag var ju mest intresserad av musche-grejen men det där var ju helt klart en bonus.

Igår testade jag den och jag vill att ni tar 4-5 minuter och kollar på filmen. Och nä, jag har inte fått en krona för att skriva om den här apparaten (vilket jag borde få, hehe), men jag gillar bra grejer. Jag tyckte dom sa att den kostar runt 600 kr, är dock lite osäker. Eftersom jag är v ä r d e l ö s när det gäller teknik så har talibanen redigerat den här videbloggen. Jag har bara tryckt på “inspelning”.

Och ja, toaborsten är utbytbar. Så klart!

Badrumsvisning med Braun Face-test

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.