friendship013

 1. Bitta skriver:

  Mona , vill bara säga att jag inte är någon bloggläsare . Hamnade hos dig när jag letade efter en turkos tunika och fick se dig i en ursnygg sådan . Trodde aldrig att jag skulle fastna för en blogg , men här är jag dagligen och trivs jättebra . Gillar blandningen av innehållet , tack för allt du delar med dig av : )

 2. ann skriver:

  Mona! Off topic men jag måste fråga:
  Hur ser överläppen ut efter behandlingen? Står i begrepp att köpa en sån maskin idag, men vill veta om du blev röd eller fick finnar.
  Hoppas att du har tid att svara!

  1. Inte en finne och jag blev lite rosa. Jag har ju kört med min vanliga epileringsmaskin där förut och då blir jag svinröd och kan inte gå ut förrän dagen efter. Den här var perfekt. De sa att håret återkommer om ca 4 veckor så det är ju bra mycket bättre än att hålla på min pincett..

   1. ann skriver:

    Åh tack! Elgiganten ska få sig ett besök. Och Braun borde ge dig provision!

 3. Kattis skriver:

  True friends are like fat thighs – they stick together!

 4. Ja du, det har jag fått känna på, har bara i år förlorat ett flertal ”vänner”. De sade upp bekantskapen för att jag varit i en djup depression och inte orkat umgås som innan. De kunde inte heller hantera anledningen till den depressionen: Att jag accepterat att jag är transsexuell och har haft det skitjobbigt med att komma ut för min man och min familj. Det orsakade en massa slitningar i familjen. Jag har haft fullt upp med bara att orka fortsätta andas, de så kallade ”vännerna” kunde inte förstå varför jag inte prioriterade dem. Jag har också upptäckt vilka jag verkligen kan räkna med, vilka som kommer att stötta mig hela vägen.
  Jag räknar med att förlora ännu fler ”vänner” nästa år när jag kommer ut officiellt. Nu är jag åtminstone förberedd och har en mur av människor bakom mig som står beredda att fånga upp mig om jag faller.
  Nöden prövar vännen, heter det ju.

  1. Skittrist att höra men du, nu är du halvvägs på väg. Minst. Det viktiga är de som finns kvar i din närhet. Jag håller tummar och tår för att du inte bor i en håla med trångsynta människor…

   1. Trollhättan, så inte en byhåla direkt men ingen metropol heller. Blir det för illa så får jag flytta. Min familj har svängt nu och stöttar mig. Maken också. Vi kommer gå isär men är bra vänner och har inget agg mot varandra, det känns jävligt skönt faktiskt.

    1. Vad bra, då har du dom som är viktigast omkring dig. Tyckte förresten att det var något som inte inte stämde med ditt namn. Plötsligt dök ”Angel” upp. Visste inte att det var just det som var förändringen, men kände att det var något som var annorlunda!

   1. Jag ville ha ett könsneutralt namn som funkar både i Sverige och utomlands. Sedan har just änglar en stor symbolisk betydelse för mig. Kan säga att det gruffas en del om det namnet både i familjen och i bekantskapskretsen. Det ”sticker ut ” för mycket och är ”ovanligt” Hallå!? Jag sticker ut och är ovanlig, klart jag ska ha ett namn som passar 😉

    1. Jamen varför inte slå på stort när du ändå är igång liksom!=))

  1. Sara skriver:

   Åh blir alldeles tårögd när jag läser om dig. Vilket fint o passande namn du valt. Känns som du valt det med omtanke. Förstår inte hur man kan välja bort sina vänner pga sexuell läggning???? Man umgås väl inte med könet utan personen. Många kramar till dig Angel genom cybervärlden

   1. Tack Sara. Nu är ju inte transsexuell en sexuell läggning utan det betyder att man ser sig själv som motsatt det kön man har på födelseattesten. Jag tilldelades könet kvinna men ser mig som man. Dock är det många som förlorar sina vänner när de kommer ut ur garderoben som bi- homosexuella och det är rent ut sagt för djävligt. Men tack för ditt stöd. Det betyder väldigt mycket.

  1. Birthe skriver:

   Stor KRAM angel, änglarna är med dig 🙂

  1. Sara skriver:

   Jag såg när jag skickat kommentaren att det stod lite konstigt. Det jag menade var att oavsett om man är attraherad av samma kön eller olika eller vill byta kön eller gillar bägge kön osv så ska det inte spela någon roll. Kan inte för mitt liv förstå varför man säger upp en bekantskap pga det. Hoppas du får stöd och lycka till i livet. Jag tycker om dig som du är än fast jag inte känner dig personligen

   1. Tack Sara, ja det är inte lätt att hålla ordning på termerna ibland.

 5. Sant
  Måste ses nästa gång jag är i storstan
  Längesedan nu!!!
  Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..