ANNONS

Världens bästa Anna

/

Jag har en ny kompis som heter Anna. Anna Benson. Hon är journalist. Och konstnär. Och författare. Och entreprenör. Jag har berättat om henne för er förut, hon med hemsidan om julgranar ni vet. Som man kan få hemlevererade om man bor i Stockholm. Skitsmart idé och jag tänker göra ett samarbete med henne när det börjar närma sig julgranstider.

Dessutom är hon smart. Jag äskar smarta människor. Särskilt kvinnor.

Åt lunch med henne härom veckan.

IMG_7916

Hon är just nu involverad i ett av det bästa projekten jag hört talas om. Rosa kokboken. 

IMG_7935

I den har hon samlat 20 kända kvinnor som berättar om sina möten med cancer och delar med sig av sina bästa recept. Den kostar 199 kr varav 100 kr per bok går till Cancerfonden.

Anna berättade om den här boken redan i våras och jag sa att det var bland det bästa idéer jag har hört och att jag absolut ville ha en bok för att göra reklam här i bloggen.

Målet är att få in en miljon kronor till Cancerfonden och eftersom den dessutom är en extremt bra ge-bort-present, så är jag inte ett dugg orolig för att hon inte ska nå målet. Anna har jobbat ideellt för det här och slitit som en babian för att ro projektet i hamn.

IMG_7943

Ni som har möjlighet, gå nu in HÄR och beställ ett ex. Boken är verkligen jättefin och det är ett bra sätt att stödja Cancerfonden. Jag har sagt till Anna att hon kan räkna med mina läsare.

För det kan jag väl?

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00