ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Galghumor

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Igår var jag hundvakt. Alla människor jag möter säger samma sak: “Ojoj, är det första hunden och så väljer ni en JACK RUSSELL, den jobbigaste rasen av ALLA!” 

Nu var det ju inte så att det var jag som valde, det var 23-åringen. Never the less så är det svårt att inte älska den här skitjobbiga korven.

Fast, igår var han på ett jefla humör. Jag tog med honom till talibanens dansskola men det var bara att vända i dörren. Kenneth var på sitt allra värsta humör så jag spenderade nästan en timme på parkeringen. Gick fram och tillbaka och letade grästuvor som han kunde skutta omkring på, för sätta oss i bilen kunde jag bara glömma.

Vi kom hem ungefär samtidigt som maken. Han svidade om och tog med sig Kenneth ut och sprang. När de kom tillbaka var han helt slut. Hunden alltså. Eller ja, båda två var helt slut. Kenneth hade lite överskottsenergi och sprang som en dåre fram och tillbaka i vårt sovrum, medan jag höll på att röja där. Skulle bland annat byta lakan och släpper blicken från Kenneth under ett ögonblick. Vänder mig och och får se det här.

IMG_8380

Dåren har fastnat i en galge. Alltså, den sitter inte åt på något sätt, men han kommer inte ur den. Biter och snurrar på den. Medan svansen viftar.

IMG_8378

Jag springer och hämtar kameran för att videofilma. Då blir han skitsur på mig och lägger sig ned och spelar död. Typ. Kolla in det här. Jag skrattade så det kom kiss i trosorna!

Galghumor

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights