När man har sagt till maken 100 gånger att stänga toadörren på jobbet

… så kan han inte gnälla när somliga underhåller sig själva medan vi packar ordrar…

IMG_8343

 

 1. Ninnie skriver:

  Asch, det var ju bara EN rulle Kenneth jobbat med. Arbetet var ju dessutom bara påbörjat….

  Då skulle du ha sett när min dotters 2 halvvuxna katter gjort konfetti av fyra toarullar. Man såg inte en millimeter av golvet för små, små pappersbitar. Men katterna var glada 🙂

 2. På min valpkurs tyckte instruktören att jag skulle säga ifrån ordentligt när Dante bet i mina brallor. Funkade inte, han trodde bara jag skruvade upp nivån på leken och ville bita ännu mer och hårdare. Sen läste jag Fredrik Steen som skriver att man inte ska bestraffa ett beteende som växer bort och Dante är nu 7 månader och har slutat ge mig såna där blåmärken. Bästa sättet att få honom sluta bitas var att fullständigt ignorera honom: att tyst vända sig bort, då blev det genast skittråkigt att hänga i brallorna med tänderna.

 3. Tips på leksak som de flesta valpar gillar att bita i: en helt vanlig diskborste.

  1. Sara skriver:

   Ojoj ännu en make som inte fattar hur man ska öppna toarullen. Eller försökte han va snäll o hjälpa till att sätta fast den på hållaren??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..